Haradinaj je najdrskiji primitivni američki kauboj

2
1004

-Svojim bahatim ponašanjem Haradinaj se, tako izgleda, izruguje celom svetu i dokazuje svima, posebno svojim pokriviteljima iz SAD, EU i sa Zapada, kakvu su agresivnu, surovu i primitivnu ličnost izbrali i podržali da bude „premijer“

– Haradinaj svakog dana, na zahteve iz celog sveta da ukine takse, izdaje sve bezobraznija saoštenja u kojima još žešće brani svoju odluku i tako dokazuje svoju neverovatnu „samostalnost i nezavisnost“.

– Da li je moguće da je neko toliko samostalan i nezavistan, suveren u savremenom svetu, kao što je to Haradinaj?!?

– Moguće je zato što svi ovi „pritisci“ koji stižu od pokrivitelja nezavisnosti sa Zapada nisu iskreni, njih ustvari nema i da samo naivni prihvataju zdravo za gotovo njihove izjave da oni vrše pritiske i da prete sankcijama Prištini. Ovo je maskenbal!

– Niko od mentora Prištine sa Zapada (SAD, NATO, EU, UMNIK) ne pominje ni rečju i ne traži da se ukine i poništi mnogo važnija, isto tako nelegalna odluka kvazi vlasti u Prištini o formiranju vojske „Kosova“, kojom se krše sve rezolucije i dokumenti, svi sporazumi

– Poslednjih meseci gledamo i slušamo tragikomičnu igru promotera Prištine sa Zapada (SAD i NATO), s jedne, i njihovog cirkuskog izvođača Haradinaja,s druge strane i prisustvujemo lošoj predstavi u kojoj glavni kauboj sa Divljeg zapada jača svakim novim napadom na njega!

Sve svetske agencije javljaju da su na sednici Saveta Bezbednosti UN (SB UN) 7. februara „sve članice jednoglasno osudile takse od 100 odsto koje je Priština uvela na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine, i pozvale na momentalno ukidanje te mere“. (1)

Otkako su nelegalne i ilegalne vlasti u Prištini pre dva ipo meseca (21. novembra 2018) donele odluku da uvedu namet od 100 odsto na svu robu iz centralne Srbije koja stiže na Kosovo i Metohiju svakog dana se oglasi neka od država, ili njihov premijer ili predsednik države, ili međunarodna institucija ili organizacija da energično zatraži ukidanje te mere koja se kosi sa principima slobodne trgovine.

Da Vas podsetimo:  Beže Avganistanci, neka se pripreme kosovski Albanci

I SAD i NATO, i Evropska Unija (EU) i pojedinačno zemlje članice EU traže od kvazi predsednika vlade Ramuša Haradinaja da ukine tu odluku.

Znači, svi glavni zapadni pokrovitelji nezavisnosti srpske pokrajine navodno energično pritiskaju Haradinaja i njegovu vladu da odstupi i odustane od takve odluke. Čak mediji javljaju da i prete Haradinaju, upozoravaju ga da će uvesti nekakve sankcije njemu i prištinskim zvaničnicima, da im neće odobriti vize…

Ali do danas se u Prištini ništa nije promenilo! Naprotiv, Haradinaj inače zapadni kadar, izabranik NATO, SAD, EU i Nemačke svaki put sve jače izdaje proglase kako neće ukinuti uvedene takse i kako je to zabetonirana odluka „suverene“ vlade u Prištini.

Tako izgleda da on dokazuje i pokazuje svima mišiće i pesnice, tačnije zube da je najsamostalniji i najnezavisniji kauboj-premijer koga je američki Divlji Zapad, uz pomoć Nemačke, izabrao za značajnu političku figuru.

Treba podsetiti da je proteklih godina Haradinaj smatram nemačkim čovekom, bliskim saradnikom nemačke obaveštajne službe BND, kao što se Tači odranije smatra čovekom SAD i CIA.

Nekadašnji član obezbeđenja na ulazima u diskotete, gde su argumenti uvek bili nasilje i mišići, i raniji „borac OVK“, surovi ratnik s kraja 90-tih, koji je pobio mnogo Srba i napravio veliki broj ratnih zločina i zlodela sada pokazuje svoju pravu primitivnu prirodu, prostakluk i neobrazovanje, jednom rečju divljaštvo.

Naivni se verovatno pitaju kako je i da li je moguće da je neko toliko samostalan i nezavistan, suveren u savremenom svetu, kao što je to Haradinaj?!?

Moguće je da objasnim konačno, zato što svi ovi „pritisci“ koji stižu od pokrivitelja nezavisnosti sa Zapada nisu iskreni, njih ustvari nema i da samo naivni prihvataju zdravo za gotovo njihove izjave da oni vrše pritiske i da prete sankcijama Prištini. A uistinu toga nema!

Da Vas podsetimo:  Osamdeset godina od jezivog zločina u pravoslavnoj crkvi u Glini i sramno preimenovanje mesta stradanja u "Hrvatski dom"

Stvarnih pritisaka na Haradinaja nema i u pitanju je veliki cirkus Zapada u kome su organizatori i idejni tvorci odluke o uvođenju taksi Srbiji ustvari Zapad, na čelu sa SAD i NATO.

Ovo je maskenbal, karneval kao u Veneciji namenjen da zavara Srbe i Srbiju!

U takvim okolnostima moguće je objasniti zašto Haradinaj i „vlada u Prištini“ skoro tri meseca „izdržava ovako snažne i stalne napade iz celog sveta“ i ne popušta. On se tako iskazuje kao najdrskiji kauboj, šef bande koju podržava američka vlast i vlada.

On pokazuje da je jači od bilo čije molbe, predloza, zahteva, apela, upozorenja koji stižu iz celog sveta… On je najjači, najnezavisniji „predsednik vlade“ od svih na svetu! Kao iz pesme „ne može mi niko ništa“!

Treba na kraju da istaknemo da niko od mentora Prištine sa Zapada (SAD, NATO, EU, UMNIK) ne pominje ni rečju i ne traži da se ukine i poništi mnogo važnija, isto tako nelegalna odluka kvazi vlasti u Prištini o formiranju vojske „Kosova“, kojom se krše sve rezolucije i dokumenti, svi sporazumi. Prave se agresori na Srbiju iz NATO pakta ludi!

Tako da ovih poslednjih meseci gledamo i slušamo tragikomičnu igru promotera Prištine sa Zapada (SAD i NATO), s jedne, i njihovog cirkuskog izvođača Haradinaja, s druge strane, i prisustvujemo lošoj predstavi u kojoj glavni kauboj sa Divljeg zapada jača svakim novim napadom na njega!

Jovo Vukelić
Izvor: kmnovine.com

2 KOMENTARA

 1. Autor teksta je uspio da izostavi jos neke izuzetno vazne ucesnike “ maskenbala ili karnevala “ vezanih za dogadjaje na KiM!!! Neozbiljno je izostaviti i ne analizirati ponasanje VUCICA, SKUPSTINE I VLADE SRBIJE ,(iako znamo da Vucic sam odlucuju o svemu……protuustavno) jer je upravo to omogucilo eskalaciju, ofanzivu,prednost, drskost……… nominalno PRISTINE a stvarno ZAPADA nad
  SRBIJOM,!! Treba biti minimalno upucen, da bi dosli do zakljucka da su Siptari samo izvrsioci (paravan) !! Ne spominju se ni RUSIJA, KINA ,BRAZIL,INDIJA, ………zemlje koje su izrazito na nasoj strani??? Zasto Vucic (SRBIJA ) ne koristi svoje saveznike…..??? Svi koji vladaju Srbijom od poslije petooktobarskog prevrata,za svoje „vladanje“ su se „zaduzili kod zapadnih saveznika“ ! ,!! Djindjic je pokusao da ne plati dug ……..ostali su shvatili poruku, pa rate kredita redovno otplacuju, i to nas je dovelo do ANBISA sto se tice KiM a ali i svega ostalog… Protesti protiv Vucica mogu biti i spas ali i
  katastrofa…..zavisno tko organizira proteste i hoce lì zapad uspjeti da opet nametne nekog(duznika)
  KUKAVICU -VELEIZDAJNIKA ili ce napokon SRBIJU u SPAS povesti HRABRI PATRIOTA!!!!

 2. To samo pokazuje da su svi oni koji priznaju i podrzavaju siptare u sustini isti i da je njihov odnos do Srba isti kao i siptarski.
  Iskrenih prijatelja imamo jako malo a ovi kvazi prijatelji kojima je dupe zinulo na prirodne resurse Srbije pa otimaju deo teritorije su u sustini poput siptara.
  Inace kako razumeti toliku podrsku toj zlocinackoj tvorevini od UCK.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime