Haradinaj odgovoran za silovanja Srpkinja vodi prijavu tog zločina!

2
2716

Takozvana „vlada“ šiptarskih separatista najavila proces prijavljivanja za priznavanje i verifikaciju statusa silovanih osoba tokom sukoba na Kosovu, u vreme dok se na njenom čelu nalazi Ramuš Haradinaj, zločinac optužen za masovna silovanja Srpkinja.

Ilustarcija: KM Novin

Sastanak je otvorio Ramuš Haradinaj takozvani „premijer“ pod čijim su vođstvom teroristi „OVK“ izvršili više silovanja Srpkinja sa Kosova i Metohije i jednog broja svojih sunarodnica.

Prema svedočenjima koje je skupilo srpsko pravosuđe, Haradinaj je lično silovao više žrtava, među kojima su bile i devojčice. Jednu od njih, maloletnu Tafai Nanjimetu, Haradinaj je silovao u đakovičkom hotelu „Paštrik“, a posle njega, punih 40 sati silovali su je i ostali iz OVK.

Hotel „Paštrik“, gde su se odvijala silovanja i mučenja kidnapovanih, inače je služio kao improvizovani zatvor, u kojima su žrtvama odsecane uši, a zatim su druge terani da ih pojedu. Većini mučenika je urezano slovo „U“ na telo i lice, što je bilo prvo slovo od UČK (OVK).

Jedna od žrtava Haradinajevih bandi terorista, možda i njegova lično, navodi Srpsko tužilaštvo iz čije arhive je ova fotografija.

Mediji prenose da je Haradinaj na održanoj sednici separatističke ilegalne „vlade“ rekao kako je „ovo samo početak angažovanja“ i da je tzv „vlada“ šiptarskih separatista donela pravne i budžetske odluke, ali da je „ostao najteži deo – stvaranje zajedničke klime da žrtve seksualnog nasilja pronađu priliku, hrabrost i podršku da uživaju ovo pravo“.

Haradinaj je pozvao žrtve nasilja da „pronađu hrabrost, smelost i snage kako bi uživale ovo zakonsko pravo, koje potiče iz naroda i od svih onih koji razumeju jednu takvu ranu“.

Bez ustezanja, ustručavanja i makar malo distance i analitičkog razmišljanja, ovo je prenela i državna televizija Srbije koja time po ko zna koji put učestvuje u zločinu prikrivanja i pomaganja zločincima da se izvuku bez kazni za svoja zlodela.

Da Vas podsetimo:  Presečeni komunikacioni kablovi, obustavljen međugradski železnički saobraćaj u severnoj Nemačkoj

Zar će i jedna Srpkinja koju su silovali banditi i kasapnici Ramuša Haradinaja, smeti da se prijavi i moći da očekuje da oni budu kažnjeni kada je baš njima u ruke predato navodno i lažno sprovođenje te „pravde“!? Ovo je jedno od najvećih poniženja srpskih žrtava seksualnog zlostavljanja tokom ratova od oslobođenja Srbije od otomanskog ropstva!

Prosto, teško da je u svetu zabeležen slučaj da mediji i država bilo gde u postkonfliktnim zonama podržavaju onoga ko je silovao njihove sugrađane, da posle toga svojom rukom deli pravdu za zločine u kojima je učestvovao i komandovao jedinicama koje su ih činile? Sramota nad sramotama!

Hoće li se makar sada oglasiti neko od lažnih Udruženja za zaštitu ljudskih prava koja jedini zadatak imaju da pomažu ostvarivanje ratnih ciljeva zacrtanih još tokom uspona fašističkog režima Nemačke pre svega? Neće, naravno. I oni su deo istog tima čiji su deo i one toliko hvaljene Evropska unija i Amerika koje su ovom sastanku, putem svojih predstavnika na okupiranom Kosovu i Metohiji, prisustvovale u društvu šiptarskih kvazi-institucija i raznih NVO.

kmnovine.com

2 KOMENTARA

  1. I kao jedna Amerika ne zna da je on monstrum, to vam govori o zverskoj politici Amerike. Ti ljudi nakon sto su pobili 50 miliona indijanaca, procenjuje se da su kroz svoje „sirenje demokratije“ bombama svuda po svetu pobili jos oko 20 miliona ljudi. Nema sa njima pregovora to je jedna krvolocna zver.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime