Haris Crepe – Mesto koje će obradovati sva vaša čula

0
45

Palačinke i ostali slatkiši glavni su deo svakog obroka, a tu su kako bi upotpunili svako jelo i dali mu najslađi užitak. Palačinke već dugi niz godina predstavljaju najukusnije slatkiše koje neko može da odabere, te prednjače u odnosu na ostale poslastice. Priprema palačinaka i ostalih poslastica razlikuje se od mesta do mesta, dok i svaka država ima poseban način pripreme ovih omiljenih slatkiša. Mesto koje će vam pokazati da palačinke mogu biti pripremljene na potpuno drugi način jeste Haris Crepe, a ukusi koje ćete tu otkriti se ne zaboravljaju.

Haris Crepe će vam poslužiti najkarakterističnije ukuse, a sastojci koji se koriste prilikom pripreme su od visokog kvaliteta. Sveže voće, provereni sastojci i poseban način pripreme stvaraju najukusnije vafle i krepe, odnosno palačinke. Pored toga, Haris Crepe nudi širok spektar savršenih slatkiša poput slatkih vafla, babl vafla, slatkih penkejk, sladoleda i ostalih poslastica. Međutim, širom grada poznate su njihove palačinke Beograd, koje svojim ukusom i izgledom privlače sve veći broj Beograđana.

Kakve palačinke nudi Haris Krepe?

Palačinke koje se mogu pronaći ovde potpuno se razlikuju od ostalih palačinaka, a način pripreme je poseban i do sada nepraktikovan na našim prostorima. Zbog toga, mnogi posetioci su palačinke počeli da gledaju na drugačiji način, te je postala normalna njihova primena kako za poslasticu nakon obroka, tako i za doručak ili ručak. Zahvaljujući savršenim slanim ukusima koje nudi Haris Krepe, palačinke mogu biti glavni obrok i tako zameniti svakodnevnu rutinu. Iako su ljudi na našim prostorima navikli na tradicionalni izgled i ukus palačinaka, novine poput američkih palačinaka ili čuvenih krepa unele su potpuno drugačije poglede na ove poslastice.

Haris Krepe svakako prednjači po čuvenim krepe palačinkama, koje se po uzoru na druge evropske zemlje nude kao savršen jutarnji obrok. Snaga i energija koju pružaju dovoljne su kako bi se izdržao naporan dan, dok se njihov ukus teško zaboravlja. Međutim, one su popularne i nakon radnog vremena, tokom večernjeg izlaska sa prijateljima ili dragom osobom kao večera, čime ćete oduševiti sva vaša čula i shvatiti da se palačinke mogu pripremiti na pregršt ukusnih i zanimljivih načina.

Da Vas podsetimo:  Najbolji brendovi alata za 2022/23 godinu!

Krepe u Haris poslastičarnici – Ukusi koji se ne zaboravljaju

Slatke krepe koje se nude u ovom restoranu definitivno su najbolje u celom gradu. Velika i raznovrsna kombinacija ukusa oduševiće svakog posetioca, a prave ljubitelje slatkiša će ostaviti bez daha. Slatke krepe mogu se služiti sa mnogobrojnim mlečnim i voćnim namazima, različitim sirupima od uvek svežeg voća. Bogato višegodišnje iskustvo i kombinacija savršenih sastojaka potvrda je da restoran Haris stvara najukusnije krepe u gradu. Pored definisanih krepa koje uvek možete poručiti, veliki izazov je taj što možete sami odabrati sastojke i tako napraviti krepu po vašoj meri, sa mnoštvom različitih ukusa i specifičnosti. Cena krepe se kreće od 400 do 900 dinara, a u ponudi su i različite gurmanske krepe, koje su namenjene pravim sladokuscima i ljubiteljima slatkiša.

Slana verzija krepe sve je više popularnija u poslednje vreme, a restoran Haris biće najbolji izbor ukoliko želite da okusite lepotu ovog slanog jela. Pogodne su u bilo koje doba dana, a sastojci koji se nalaze u slanim krepama biće sasvim dovoljni da izdržite ceo dan puni energije i elana. Slane krepe se prave od različitih vrsta sireva, povrća i suhomesnatih proizoda, a ukusni slani prelivi dodatno će doprineti lepoti i ukusu istih.

Pored toga, najukusnije palačinke možete probati upravo ovde. Bilo da ste ljubitelj slanih ili slatkih palačinaka, Haris Krepe pružiće vam ukuse kakve nikada niste probali. U restoranu Haris uverićete se u široku ponudu ovih slanih i slatkih poslastica, a u slatkoj ponudi možete sami izabrati da li želite javorov sirup kao preliv, najkvalitetniju mlečnu čokoladu, vanilu ili mlečni nadev. Sa druge strane, slani penkejk može dopuniti i usavršiti pesto sos, jaja, pečurke, ajvar ili neki drugi sastojak, u zavisnosti od vaših želja i afiniteta. Slane američke palačinke koštaće vas oko 800 dinara, dok ćete za najlepše ukuse slatkih palačinka odvojiti oko 600 dinara.

Da Vas podsetimo:  11 zagonetki koje samo retki mogu da reše

Ovi i mnogi drugi najlepši ukusi mogu se probati na poznatoj lokaciji – Obilićev venac 18. Tu vas čeka čuveni Haris Creperie sa savršenim ukusima i posebno pravljenim jelima, koja će sigurno pokrenuti sva vaša čula. Nije važno da li ste ljubitelj slanih ili slatkih poslastica i jela – Haris Creperie u svojoj ponudi ima sve što će zadovoljiti vaše najtatanije želje i ukuse. Veliki broj specijaliteta učiniće vaše jutro i doručak lepšim, a savršena večera u dvoje može biti upotpunjena upravo ovde. Zbog toga, savetujemo vam da krenete putem Obilićevog venca i prošetate do najpoznatije poslastičarnice u gradu, kako biste uživali u ukusima i atmosferi koji se ne zaboravljaju.

autor teksta

Sofija

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime