Hil je samo staru Zorku zamenio novom, mlađom, svežijom i vrlo verovatno još gorom.

2
2728

Sve što normalan čovek ne može da zamisli ovaj narko kartel na vlasti još i sprovede.

Piše Marija Alimpić, Foto: Privatna arhiva

Ne videh Zorku pa pomislih u prvi mah da možda Hil još nije aminovao, a on samo staru Zorku zamenio novom, mlađom, svežijom i vrlo verovatno još gorom.

Madam Dubravka Đedović Negre nova je ministarka rudarstva i energetike. Sudeći po biografiji koja je na sve strane, za pojmove vlasti i vlade nam, reklo bi se prekvalifikovana. Međutim, ovde kvalifikacije nisu bitne ni kad prelivaju, kao u ovom slučaju.

Bitno je znati da nam madam dolazi iz bezdušnog i nemilosrdnog bankarskog sveta koji planetu uspešno zavija u crno, pa kad se tome doda tzv. investiciono bankarstvo i onaj „razvoj“ za nas sirotinju kojima se stalno trlja na nos kako smo „nerazvijeni“ jer smo glupi a ne da smo siromašni jer nas investicioni fondovi i banke kradu preko kapitalističkih projekata.

Foto: Printscreen Instagram, YouTube

Bitno je još znati da ovoj madam energetski sektor nije stran jer joj je otac bio među prvima koji je istraživao naftu u SFRJ sa sve Amerikancima, te da se u njenoj biografiji spominju tobožnji zeleni i održivi projekti, tako da ona može na ravnoj nozi sa Zorkom da čerupa resurse, a zna i kako banke rade.

Amerika se u njenom životu ne pojavljuje samo tako, kroz poslovne partnere nekada njenog oca, nego i kasnije, kada madam odlazi u Ameriku i radi za ozloglašeni CNN i pri tom dobija nagradu za izveštavanje o ratu u Avganistanu a znamo svi kako to CNN radi, i sve to se dešava odmah nakon 2000. i čuvenih „promena“ kod nas. U svojim izjavama hvali i Đinđića i posle svega navedenog, to više i ne može da nas začudi, kao i njene izjave da će da radi na evrointegracijama. Dakle, još jedna protivno volji naroda.

Da Vas podsetimo:  Većina mladih želi da ode iz Srbije pre 30. godine

I na kraju, ona jeste deo Brnabine i Vučićijeve vlade koja verovatno neće preživeti više od jedne zime i sa tim saznanjem bilo bi joj najbolje da pokuša da oporavi EPS što bi trebalo da zna, ako je sve navedeno o njenom obrazovanju i tačno.

Ministarko, ovu objavu možeš smatrati kako god hoćeš, kafom sikterušom, objavom rata, iskrenom nedobrodošlicom, zavedi i utefteri kako god želiš, samo u Rađevinu ne diraj, ne prilazi, ne izgovaraj i ne pomišljaj.

Foto: Printscreen YouTube

Ostalo je još mesta i još kandidata ali i da revizor Hil da konačnu reč, pa ćemo sačekati da vidimo kakve avetinje su još spremili.

Marija Alimpić

Zaštitimo Jadar i Rađevinu

2 KOMENTARA

  1. Paaa, Zoki nisu falile diplome i to je imala od drzavnih institucija, a ne reference od CNN. Zoka je imala podrsku istog ambasadora i jos Miroljuba Labusa (profesionalac za mutljavine i zamotavanje u papir)…….Verovatno je cilj kvinte da zamene glumicu (citaj ministra) i nastavi istu predstavu o demokratiji sa ,,ubedjivanjem,, bez rukavica, ali sa mladjom i lepsom glumicom.

  2. Нова министарка има пун кофер диплома и сертификата, банкарских, не рударских! Опасност на видику, јер од таквих, за које каже наш народ „ПРЕУЧИЛА ЈЕ“, свашта може да се чује и очекује! Где их само налазе!?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime