Hitno ostavka! Vučiću, šta si sve potpisao u Briselu!?

2
760

brisel-vucic-dacic-mogerini-taci-mustafa

2016-10-09_100424

Sve je to potpisao Aleksandar Vučić u Briselu. Odgovoran čin je da da ostavku, a ne da nas svojim lutkama ubeđuje da je to svetska zavera protiv Srbije, rekao je Živković novinarima u Beogradu.

2 KOMENTARA

  1. IZDAJA
    Sagledavši celokupan rad Aleksandra Vučića jasno se vidi da sve što radi radi protiv interesa srpskog naroda. Evo sad sprema i priznanje te nove nove države koju je on lično stvorio na našoj teritotiji. Ko je pažljivo pratio ove događaje, zna da je Vučić u Briselu potpisao i dao ovo obećanje dana: 30 juna 2015. godine u 22 časa i 54 minuta. Moram da ponovim da su tu noć Albanci znalači proslavili, čak i sečom (naših) borova sve do Pančićevog vrha. Mi smo ćutke posmatrali kako je Vučić javno stvarao tu nezavisnu državu Kosovo. Briselski sporazum je i danas sakriven od srpskog’ naroda. Ali Iz rezimea tih pregovora jasno se nazire samo jedno, izdaja. Znamo da je kršio ono osnovno a to je Ustav Srbije, samo zbog toga mu se smeši doživotna Zabela. Znamo mi, da je on batalio sud u Srbiji kako mu se nebi sudilo za izdaju, za pljačku i za rasprodaju Srbije. Ali to ga čeka kad tad. Crni sin…

    P.Sajdžo 2019.

  2. Zavio nas u crno. Četiri godine čekamo na „bolji život“ a nama sve gore i gore, svi smo siromašniji a stranim investitorima postali smo robovi. Umesto da krenemo ka nekakvom minimalnom poboljšanju u ekonomskom smislu život je postao gori. Dvadeset pet godina vladaju sve jedni te isti. Smenjuju se i svaka garnitura govori drugačije a u stvari sve je jednako kao i pre 10 godina….

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime