Hoćete bolji život – radite više!

2
886

Vucic

Između ostalog Vučić nam je u Novoj godini poželeo da višei napornije radimo. Nije baš najjasnije kome je to upućeno. Da li celoj radnosposobnoj populaciji ili samo onima koji su trenutno zaposleni. Naime, ogromna armija nezaposlenih nema šta ni gde da radi i kada bi hteli. A umesto zapošljavanja, PPV najavljuje nove „bolne rezove“, obećavajući da će nam nekad, tamo u nekoj neodređenoj budućnosti biti bolje. Zapravo, malo bolje.

like-button.net here

wordpress-themes.org here

 

2 KOMENTARA

 1. Pa m… ti …bas…i bezobraznu…
  Pa ko od nas trazi milostinju? svi raaaadimo…prekovremeno i svake druge subote..bez nadoknade, pognuti do zemlje, omalovazavani, zguzvani od strane istih onih sa kojima tvoji predhodnici i ti imate dilove i plan..
  kome bre prodajes pricu vise? sta je sa Miskovicem, sa Mitrovicevim sinom, sa Bekom, sa Terzicem…sa ostalom bagrom?
  Ako ista i trazimo od drzave, to je samo ShANSA…ni nadanja ni snove…samo j..na ShANSA koja je oduzeta vec na prvom shalteru,za sta god… u samom startu…

  Meni, kao zeni od 38 godina ste oduzeli sve moguce…ne radim kazes?
  18 god radnog staza a upisane samo 4….idem u inostranstvo da cuvam tudju decu jer ne mogu svoju!!!

  Marsh!

  Al’ samo ti pucaj brate, ja i dalje nosim ruzz…

  Up yours Dorothy!!

 2. Bravo, koja filosofska misao! Jos da nam je „Veliki vođa“ rekao gde i šta da radimo, kada su lopuže sekundarnog zanimanja „političari“ i njihovi miljenici, sve već pokrali, industriju i poljoprivredu uništili a time i 1 milion radnih mesta, onda bi njegova „naredba“ da se više radi i bila na mestu. Ovako, pošto je i on u vreme Slobe bio član vlade, zači kada je „Velika pljačka“ započela bio je „prisutan“, a neki njegovi partijski drugovi, danas konvertiti, i dalje mažnjavaju što se još drpiti može, sve što on priča je čisto zaluđivanje naroda! Znači, mani nas, bre, praznih priča -uradi najzad nešto da Srbima svane!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime