Horde migranata terorišu građane Srbije uz otvorenu podršku evrounijatske kolonijalne uprave

1
860
Foto: printscreen (dw.com)

”Protiv nepravde treba se boriti. Ravnodušno gledati nepravdu isto je što i tvoriti nepravdu.” Sv. Nikolaj Žički

Zbog našeg snishođenja dozvolili smo nekontrolisano naseljavanja Šiptara-Albanca na našu zemlju, a oni su nam razorili svetinje po KiM i proterali najveći deo naroda. Umesto da smo iz toga izvukli određenu pouku, danas se pravi ista greška, i puštamo horde lažnih muslimanskih migranata (u nastavku: migranti) koji će nam potpuno razoriti zemlju, a narod proterati. Tako neće biti ni Srba, ni Srbije.

Vučić, po nalogu Zapada, počeo je sa trajnim naseljavanjem migranata, ne obazirući se na tragične posledice  tog procesa, koje se zbirno mogu nazvati ugrožavanja opstanka Srba na svojoj zemlji .Demografska destabilizacija Srbije, koja je posledica politike otvorenih granica, preti da od pravoslavne zemlje stvori muslimansku džamahiriju.

Dok mediji ”Velikog brata” o tome uporno ćute, na još uvek slobodnom internetu svakodnevno dobijamo informacije o kriminalu i nasilju koje čine muslimanski migranti po Srbiji. Istovremeno, policija ne vrši svoju osnovnu dužnost, da brine o bezbednosti građana i njihove imovine, nego samo konstatuje učinjeno krivično delo ili prekršaj migranta, i slučaj se završava. Umesto da policija stavi pod kontrolu migrante, držeći ih u sabirnim centrima, ili da sistematski radi na tome da oni napuste našu zemlju, oni ih vraćaju sa granice, odvezu ih u unutrašnjost i puste. Kada policija zbog kretanja bez papira i privede migranta u Prekršajni sud, sudija mu izriče samo opomenu i pušta ga da ide gde hoće i radi šta hoće. Pri tome se vrši neviđena satanizacija svih trezvenih i zabrinutih pojedinaca i organizacija koji argumentovano ukazuju na opasnost od nekontrolisanog boravka i kretanja migranata po Srbiji.

Na svu tu nepravdu, kolonijalni upravitelj Aleksandar Vučić poručuje da su svi koji se brane od migranatskog nasilja fašisti, odnosno da treba da ih pustimo da nam otimaju i uništavaju imovinu i da nam povećaju natalitet silovanjem žena .Po Vučiću, nisu fašisti oni koji siluju, maltretiraju, uništavaju tuđu imovinu, sve sa onim koji ih u tome podržavaju, nego su fašisti oni koji neće da dozvole da im siluju i maltretiraju narod i uništavaju imovinu. To ludilo umišljenog vođe ne treba da čudi, sadašnji veliki evrounijata i sam je nekad bio ”fašista” kada je pozivao na rat i osvetu devedesetih.

Da Vas podsetimo:  DIREKTORKA PRETI RODITELJIMA KRIVIČNIM PRIJAVAMA AKO NE KUPE UDŽBENIKE ČIJI JE ONA AUTOR

Kao odgovor na ovo bezumlje, kada nepravda postane zakon, otpor je naša dužnost. Upravo to su učinili aktivisti organizacije ”Nema predaje”, osnivanjem narodnih patrola čiji je jedini cilj da se zaštitimo od nasilja migranata. Reakcija Vučića, soroševih organizacija i medija, samo pokazuje da su ovi momci našli pravo rešenje kako da se zaštitimo od migranstkih hordi. U uslovima kada je migranata sve više i sve su agresivniji, kada je policija samo običan posmatrač, kada vlast sve čini da se prikriju zločini migranata, jedino što nam preostaje je da sami organizujemo zaštitu kroz narodne patrole. Podrška Damnjanu Kneževiću i momcima koji su sa njim pokrenuli ”narodne patrole”, sa nadom da će ovo biti primer koji će podstaći da se u svim mestima osnuju narodne patrole!

Ovu državu, trenutno koloniju, ne čini samo evrounijatska kolonijalna uprava i njihovi botovi, već i narod koji treba da se pita. Zato umesto velikih priča i nadahnutih tekstova, umesto lažnog umirivanja savesti, umesto traženja izgovora, krajnje je vreme da narod uzme stvar u svoje ruke, jer to nalaže i teorija prirodnog prava koja glasi: ”Narod ima prava na pobunu, kada se oseti ugrožen u vitalnim životnim interesima.” Srbija je danas pred uništenjem, a Srbi pred istrebljenjem! Zar nam treba više razloga? Za početak, osnivajte narodne patrole!

Učinimo što stoji do nas, ostalo će Gospod dati!

Uredništvo ”Borba za istinu”

Izvor: Borba za istinu

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime