Hrvati poručili Vučiću da Srbija nije nikakav lider, već da su vakcine Srbiji date da bi se izvršilo testiranje

3
1646
Foto: printscreen

Pre nekoliko dana u Srbiju je stiglo 5000 Fajzerovih vakcina,odmah se oglasio i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić koji je rekao da je Srbija prva zemlja u regionu koja je dobila vakcine, a da vakcine nisu dobile čak ni članice EU, Hrvatska i Slovenija.

 Aleksandar Vučić je rekao da je lično on zaslužan što je Srbija prva u regionu dobila vakcine, pa je na kraju svog govora zaključio da je Srbija lider u regionu Balkana.

Odmah nakon govora predsenika Srbije, na društvenim mrežama oglasio se veliki broj Hrvata koji su počeli da ismevaju  Vučićev govor, pa su mu poručili da Srbija nije nikakav lider regiona, već da je vakcine dobila da bi se izvršilo prvo masovno testiranje na ljudima.

Foto: printscreen
Do pre par meseci svi su mislili da se svet šalio kada su rekli da će Srbija i Pakistan biti prve zemlje za testiranja vakcina na većem broju ljudi, samo su neki od komentara koji se mogu videti na društvenim mrežama.
 Iz Hrvatske su Vučiću poručili da hrvatski građani nisu labaratorijski pacovi pa da se na njima vrše testovi, ali da će vakcinu svakako nabaviti za sve svoje građane, ali tek kada ona bude u potpunosti ispitana.

3 KOMENTARA

  1. Upravu ste braćo Hrvati. Srbija jeste lider, ali ne samo u regionu već i u svetu po nivou gluposti ljudi na vlasti i nas idiota koji trpimo takvu vlast, ne samo ove nego i sve one prethodne.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime