Hrvati progone Srbe preko Fejsbuka!

0
1017

2014-04-14_055736Hrvati su na fejsbuku osnovali stranicu, Stop srpskoj Provokaciji koja objavljuje slike mladih Srba iz Vukovara, sa ciljem da (citiramo):SPRJECIMO OVO STO NAM RADE SRBI IZA LEĐA, – JOS JEDNOM >>POZOVITE PRIJATELJE SVOJE<<.

Na fejsbuk stranici, Stop srpskoj Provokaciji, stavljene su fotografije sa ciljem da direktno ukažu ko su srpski mladići i devojke iz Vukovara, koji su ponosni na svoje poreklo i srpsko ime; te da se pozove hrvatska javnost da to osudi kao najgori terorizam i povredu hrvatske časti i integriteta.

Prema objavljenim fotografijama i komentarima koji prate te fotografije, po administratorima i posetiocima sajta Stop srpskoj Provokaciji, prikazani srpski mladići i devojke su jedino krivi zato što slobodno pokazuju da su Srbi, Srbi koji žive u Vukovaru.

Očito, i dalje postoji izražena svest, koja je za vreme NDH i Tuđmanove vladavine doživela vrhunac, kojoj smeta svako izražavanje srpskog identiteta, na teriritoriji hrvatske države, i koja smatra da biti ponosan Srbin u Hrvatskoj je zločin protiv hrvatskog naroda.

SRBIN.INFO

like-button.net here

wordpress-themes.org here

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime