Hrvatski i šiptarski plaćenici

0
1258

2014-05-04_120109Poštovani prijatelji, danas sam ceo dan bio zauzet i nisam stigao da Vas obaveštavam.
Imao sam razgovore sa mnogima… javili su mi da su u Odesi stradali naši prijatelji, oni koji su pevali pesmo o Kosovu i pozdravili Srbe sa video porukom koju sam Vam davno postavio….

Imao sam razgovore sa prijateljima iz ovih skoro svih regiona… Situacija je vrlo teška, poslati su plaćenici gde ima i evropskih i hrvatskih i šiptarskih i nekih dobrovoljaca koje regrutuju neke “naše” iz Vojvodine, ko me prati setiće se!

Idu napadi na Mariupolj a tamo ima dosta naših Srba i mojih zemljaka, rodbine…
Ide napad na sve oko Slavenska, ali tamo postoji jedan komandant odbrane koji ima neverovatne sposobnosti i drži nekoliko puta jače snage koje ne mogu da se probiju.
Danas je u Lugansku (staroj Slavjanoserbiji) komandant dao ultimatum policiji koja nije iz tih regiona da se povuku u svoje gradove, ali oni to nisu prihvatili. Kada su došli demonstranti, počela ja pucnjava ali je odmah pristigao taj komandir i počela je borba u kojoj komandir vodi reč…  moram da pišem malo ovako, shvatićete me…

On je zauzeo glavnu zgradu službe bezbednosti i zauzeta je glavna zgrada glavnog oligarha Tarute koji finansira i podržava… U još nekoliko gradova je ista situacija i kada je vojska uvidela organizovanost i ostalo, sada je poslala tešku tehniku i rade snajperi sa svih strana, podigli su helikoptere.

Na istoku se nalaze svi šefovi iz Kijeva, ministar policije, šefovi službi, rukovodioci svih specijalnih jedinica i grupa, sva snaga je skoncentrisana tamo uz podršku onih koji su Šiptarima pomagali i koji su objavili moju likvidaciju.

Mog prijatelja atamana pravoslavnih kozaka su nedavno prebili u Kijevu. Mnogi mi kažu da sam se neverovatno izvukao.

Da Vas podsetimo:  KURTIJEVI IZBORI

Ovo je strašno, šta napraviše od jedne dobre države i naroda, ovo se ponavlja kao kod nas u Hrvatskoj i šire…

Žalim izginuli narod u Odesi, to je strašan zločin, neka im je laka zemlja!

Dragan Stanojević, 3. 5. 2014.

Fejsbukreporter

like-button.net here

wordpress-themes.org here

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime