Humanitarni koncert za pomoć trogodišnjem Stefanu Miladinoviću

0
756

Humanitarni koncert se održava 10.06.2017. god. u SC „Šumice“ sa početkom u 20h, na kome će učestvovati mnoga Kulturno-umetnička i baletska društva iz Beograda. Novčana sredstva prikupljaju se za Stefana Miladinovića (3).

stefanStefanovo bezbrižno detnjstvo prekinuo je odlazak kod lekara i iznenadno saznanje da se u telu ovog trogodišnjaka nalazi izuzetno retka vrsta malignog tumora mekih tkiva, od koga oboli jedno u milion rođenih mališana.

U novembru protekle godine sledi hitna, rizična i složena operacija, dug i težak oporavak od operacije, početak hemioterapije, visoke temperature, svakodnevni strahovi od metastaza…

Hemioterapija je počela da daje rezultate, preostali tumor se smanjivao, a mali Stefan je sve češće bio kod kuće, uživajući u provedenom vremenu sa roditeljima.

stefan2Hrabri dečak je završio sa osmim ciklusom hemioterapije uz pomoć koje se tumor dodatno smanjio čime su se ispunili uslovi za operaciju. Sada mu predstoji druga operacija, kojom bi trebalo da se tumor potpuno odstrani iz tela.

Ali, ipak mu je potrebna naša pomoć.

Kako bi se Stefanovo stanje znatno poboljšalo, neophodno je da se ta intervencija obavi u inostranstvu.

Dijana Ilić

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime