Hvala ti NATO što si nas gurnuo u blato

0
989

Početkom aprila 1999. godine NATO je svakodnevno sipao bombe po nama: 1. aprila NATO je porušio Petrovaradinski most, bombardovao Peć; 2. aprila u Nogavcu kod Orahovca ubio je 11 ljudi, a u Kuršumliji 13; 3. aprila bombardovao je zgradu MUP-a u Beogradu, porušio most Slobode u Novom Sadu; 4. aprila bombardovao je centralnu toplanu na Novom Beogradu, u Čačku fabriku Sloboda, u Novom Sadu televiziju, bombardovao je Gnjilane, Kuršumliju Bogutovac kod Kraljeva, Smederevo, u Pančevu rafineriju nafte i ubio dva radnika; 5. aprila bombardovao je Gračanicu, Prištinu, Vranje, Leposavić, dječju kliniku u Nišu, Lučane, Beograd, Sombor, Bogojevo, Novi Sad, u Aleklsincu je ubio 11 civila; 6. aprila bombardovao je posljednji most na Dunavu, u Vranju bolnicu, aerodrom Slatinu, selo Vitanovac, prugu Kragujevac-Kraljevo, most na Toplici, Pančevo, Prizren, u Surdulici osnovnu školu, u Čačku dječji vrtić, u Lučanima hemijsku industriju, aerodrom Golubovci…

Dvadeset godina potom, početkom aprila 2019. godine, ministar odbrane Crne Gore Predrag Bošković kaže o NATO:

„To nije samo vojni savez, već savez koji svih ovih 70 godina promoviše vladavinu prava, zaštitu ljudskih prava i demokratije“, „čuva bezbjednost naše teritorije, ali projektuje stabilnost i van svojih granica“.

NATO, počev od sredine prošlog vijeka, kao 1999. nama, „vladavinu prava, zaštitu ljudskih prava i demokratiju“, „promovisao“ je i u: Koreji, Gvatemali, Indoneziji, Kubi, Kongu, Peruu, Laosu, Vijetnamu, Kambodži, Grenadi Libanu, El Salvadoru, Nikaragvi, Libiji, Iranu, Panami, Avganistanu, Iraku; kod nekih i po više puta, da utvrde gradivo. Tako, na primjer, bogata, socijalno uređena, mirna država Libija nakon NATO tretmana danas obitava u blagodatima ljudskih prava na bijedu i haos, te u pravu da Zapad otima njihovu naftu, slično kao i Irak i drugi.

U Avganistanu je skoro sasvim bila prekinuta proizvodnja heroina. Onda im je NATO promovisao ljudska prava i sada u Avganistanu 300.000 djece koristi narkotike. Nakon promovisanja demokratije srpskom narodu i ograđivanja korala na njegovoj teritoriji, u skladu sa pravom kauboja na teritoriju Indijanaca na Divljem Zapadu, 70-80 odsto avganistanskog heroina za Zapadnu Evropu prenosi se preko tog korala. Put heroina od Avganistana obezbijeđen je NATO bazom Bondstil, kao što su nekada put svile od Kine i drugi karavanski putevi bili obezbijeđeni utvrđenjima.

Da Vas podsetimo:  Ispovest Radovana Bogojevića: Preživeo sam pakao u Goraždu 1993. godine

NATO koral Kosovo uživa blagodat eksploatisanja izuzetnog rudnog bogatstva od strane kompanija iz država članica NATO, od kojih je više njih u vlasništvu političara i oficira koji su organizovali i vodili demokratsku NATO obradu Jugoslavije.

Dominantna većina žitelja NATO korala na teritoriji Srbije su Albanci. Oni danas bezbjedno i stabilno umiru od karcinoma koji su na dar dobili demokratskim NATO bombama punjenim osiromašenim uranijumom i drugim otrovima i baškare su u ljudskim pravima obračuna svojih narko kartela, opljačkane i uništene privrede koja je ih je uzdigla na prvo mjesto evropskog siromaštva i one koji se nijesu uklopili u tamošnji novi privrednim sistem trgovine narkoticima, oružjem, ljudima i ljudskim organima razagnala po svijetu trbuhom za kruhom, krupnim koracima grabeći u budućnost po mjeri zapadnjačkog liberalizma pod vojnim pokroviteljstvom NATO, oslobađajući se svojih tradicionalnih predrasuda snažne porodice i promovišući nerađanje djece, drogiranje i prostituciju.

I u Crnoj Gori iz duboke NATO brazde uveliko rađaju plodovi: novac je postao vrhovno božanstvo i, klanjajući mu se, crnogorski narod ovog doba uveliko je poprimio njegov vrednosni sistem. Laži, pederluk, vanbračni život, poslovne i bračne prevare, alkoholisanje i drogiranje, bludničenje, nemoral i amoralnost, kvazinacionalnost i anacionalnost, obezličenje djece i odraslih u školama i putem medija, ubistva nerođene djece abortusima, tzv. sredstvima za kontracepciju i vještačkim oplodnjama, sujevjerje i ostalo bezbožje – vrline su ove religije, dok su čast, poštenje, riječ, čestitost, čednost, poštovanje ljudskog života od trenutka začeća, odanost porodici i prijateljima, obrazovanje, istina, poštovanje predaka i moralnih i opšteljudskih vrijednosti koje su oni njegovali i koje su ih održale kroz istoriju, bogoljublje – veliki grijesi.

Poklonjenje bogu novcu je proces koji je razjeo duhovno biće Zapada. Sada se on prenosi širom svijeta, svuda gdje je NATO čizma zavela demokratiju, kao kancer koji metastazira.

Da Vas podsetimo:  Samo Gospod može pomoći Crnoj Gori!

U ime vladavine prava, zaštite ljudskih prava i demokratije, bezbjednosti i stabilnosti, i sličnih floskula, zapadnjačko bezbožje duh ovog vremena raznosi kao sjeme ambrozije vjetar, životinje i sve što ga se dotakne. NATO je, svojom vojnom mašinerijom, promoter tog duha na svoj način, ali nije jedini. On uzniče i na ljudskoj slabosti za ugađanjem potrebama tijela, kojoj podilaze mnoge nevladine organizacije finansirane novcem Zapada. Otuda je tog duha tako puno i u samoj Rusiji, koja je danas glavna utvrda Bogu na Zemlji.

NATO je čuvar ne naroda, nego režima koje su tim narodima nametnule tajne službe država članica NATO. NATO čuva režime koji narodu nameću vrjednosni sistem zapadnjačkog liberalizma, uništavajući biće naroda kojim gospodare. Tako nije samo u Crnoj Gori, tako je i u Srbiji, Makedoniji, Albaniji, Grčkoj, Hrvatskoj…

Tako i mi ovdje, u Crnoj Gori koja se, primajući duh Zapada, preobrazila u Montenegro, sve više postajemo oni, sve više postajemo sami sebi krvni neprijatelji.

Taj duh i ulizištvo njemu rodio je ovog Boškovića i režim koji pod plaštom mraka Zapada, kojem je security NATO, gospodari Crnom Gorom i svu tu bezličnu masu koja ga svojim udjelom u prevari političkih izbora podržava.

Iz tog duha, koji crnogorskog čovjeka raslabio moralno i duhovno, proizilazi i ova mazohistička, Boškovićevska zahvalnost – hvala ti NATO što si nas bombardovao, hvala ti što si nas gurnuo u blato.

 

Jovan Plamenac
Izvor: in4s.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime