I pokojnici dobijaju pozive za glasanje

1
1446

Kako je Teleprompter.rs ranije pisao, masovno se šalju pozivi za glasanje biračima koji ili ne postoje na određenoj adresi ili su preminuli.

Teleprompter je juče objavio slučaj Slobodana Jovanovića iz Starih Ledinaca i slučaj zgrade na Novom Beogradu. Jovanović je na osnovu poziva za glasanje, koji su nedavno stigli na njegovu kućnu adresu, saznao da ima nepoznate podstanare, dok su pozivi za glasanje na Novom Beogradu ostavljeni u zgradi koja ne postoji.

Na adresu jednog čitaoca Telepromptera iz Kragujevca stigao je poziv za glasanje njegovoj tašti koja je davno preminula.

yHPRI3Q

Sugrađanin sa Palilule kaže za Teleprompter da je u sandučetu, pored poziva za njega i suprugu, dobio poziv na kom je bilo ispisano ime za koje nikada nije čuo. Štaviše, poziv je dostavljen na pogrešnu adresu.

– Juče je u moje poštansko sanduče zajedno sa pozivima za mene i suprugu ubačen poziv za meni nepoznato lice. Adresiran je starim nazivom ulice koji je promenjen pre tri godine. Dakle dve greške na jednom pozivu – naziv ulice koji više nije u upotrebi i lice koje nikada nije bilo prijavljeno da boravi na našoj adresi. Ispod štampe je neko rukom dopisao moje prezime, kaže za Teleprompter jedan iznenađeni Beograđanin.

npNwDUN

Čitalac Telepromptera iz Lazarevca dodaje da je na adresu njegove majke stigao poziv za neku ženu koja se vodi na toj adresi, ali tu nikada nije živela.

– Ta žena koja je dobila poziv se tu vodi da živi, a pritom mi nemamo pojma ko je dotična osoba. I mojoj sestri od tetke, sem što je stigao poziv za pokojnu majku, isto joj je stigao poziv i za neku nepoznatu osobu koja se navodno vodi da živi na toj adresi, dodaje čitalac Telepromptera iz Lazarevca.

Da Vas podsetimo:  Minić o padu Srbije na 104. mesto: Državnom vrhu odgovara koruptivno okruženje

Sugrađana sa Novog Beograda javlja da je na njenu adresu dostavljen poziv za muškarca od kog je kupila stan, a koji već godinama živi u Kanadi. Kaže da su joj stigli pozivi i na ime njegovih roditelja.

gaI7p5A

U biračkom spisku očigledno ima više birača nego što bi trebalo!

Teleprompter

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime