I Šešelj će izdati Kosovo

1
1268

SERBIA-PENSIONERS PROTEST 3Kako smo prvi preneli vest o Šešeljevom planu da se priključi separatističkim institucijama na KiM, nismo se posebno bavili time zadnjih dana kada je i sam to obelodanio.

Šešelj je žestoko kritikovao izdajnički poduhvat Nikolića, Vučića i Dačića… Sada najavljuje da priželjkuje koaliciju sa njima ali ne samo sa njima već i sa Hašimom Tačijem?

Međutim, u prvi mah pretrpeli smo strašne napade, pretnje, vređanja… Bili optuživani da se bavimo lažima i napadamo četničkog „vojvodu“. Ne, ne Tomislava Nikolića već Šešelja. Sa pretnjama, uvredama i napadima stizali su i „demantiji“. Od medija svesno preuveličani i usmeravani tamo i gde to nisu nameravali oni koji su demantovali vest a sve iz želje da se održi jedna nacionalno orijentisana a velika stranka.

Ostalo se kratkih rukava a ostaće se i bez ostalog. Sam je Šešelj, i to za šiptarsku RTK, obelodanio ovu nameru. Naime, iako upakovano u fazu „razmišljanja“ vidi se da je čitav plan već iskonstruisan i da tu nema šta bitno da se doda. Sve to dešava se čak i pre nego što su sami Šiptari objavili da će njihovih lažnih izbora na KiM biti. Zato se apsolutno stavlja pod znak pitanja dodatak u toj priči da će se poštovati volja „Srba sa KiM i članova SRS, pa kako oni odluče…“

Sve u svemu, mi smo želeli da bacimo drugo svetlo na ovu priču i pokažemo da takva odluka znači isključivo izdaju Kosova i Metohije a izdaja je uvek čin koji se vrši svesno! Tako ćete u ovom kratkom „Video komentaru“ moći da shvatite da Šešelj odlično zna šta radi.

Ovaj video je ujedno i prvenac u novom pristupu stvari i događajima koje ćemo kroz „Video komentar“ u što kraćoj formi probati da obradimo, predstavimo i osvrnemo se na njih a da to ostavi pečat i na jasan i nedvosmislen način ukaže na suštinu određene pojave.

Da Vas podsetimo:  Plenković nenajavljeno posetio Mitrovicu: NEOUSTAŠKO ORGIJANJE U CENTRU GRADA!

kmnovine.com

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime