Ili Zapad ili život

0
971

Kažu nam zapadnjaci – ljubav, istina i dobrota su naivne gluposti. Postoje samo interesi, materijalni resursi i lukavstvo da se oni zadovolje i uvećaju. A čovek nema večni život, već samo jednu priliku da u toj životinjskoj borbi nešto drugome otme.

izbori-srbija-vaskrsZnamo da ljubav, istina i dobrota ne samo da realno postoje, već nam čuvaju život i daju nadu. Znamo, jer ih nosimo u srcu.

Zavetnu zajednicu slobodnih ličnosti, ljudsku zajednicu večnog života, vere, ljubavi i nade, koja je nosilac vrhunskog smisla, Zapad ili rastače na haos sukobljenih individua, ili svodi na surova pravila i zaverenička tajna društva.

Ljubav, istina i sloboda su osnovne vrednosti.

Pritom, ne sloboda „od“ svega, već ispunjena sloboda „za“ sve. Za ljubav prema bližnjem i služenje Gospodu! Sloboda je isto što i dobrota.

Svaka od te tri vrednosti i sve tri zajedno su – pravda.

Bože pravde!

A Gospod je put, istina i život!

Danas, na Zemlji, postoje naš svet i zapadni svet.

U našem svetu, svetu Bogočoveka, gospodari dobro, u ime večnog života.

U zapadnom svetu, svetu Čovekoboga, gospodari zlatno tele, u ime smrti.

Na ruskom, istina se kaže pravda!

Bog nije u sili, nego u pravdi!

Put budućnosti i put večnog života je put pravde!

To je ona teška i uska staza kojom smo krenuli i preživeli i kojom uvek idemo u život – i 1389, i 1804, i 1815, i 1912, i 1914, i 1941, i 1991, i 1999.

Nikada potčinjeni onima koji negiraju pravdu, a duhovnost zamenjuju zlatnim teletom.

Tim našim, bogočovečanskim putem, krenula je danas većina čovečanstva, težeći spasenju od Zapada, od zveri, od mamona, od pretvaranja ljudi u robove i u robu, od poniženja i uništenja, i želeći – pravdu i večni život!

Zapad je razbijač slobode, suverenosti, duhovnosti i života. Zapad je porobljivač i ubica. Zapad je u manjini. Zapad posustaje.

Da Vas podsetimo:  Uputstvo za glasanje u aprilu 2022.

Ako su ljubav, istina i sloboda vrednosti kojima težimo, a koje su apsolutne u Bogu Živome, onda su zlatno tele, Mamon i Moloh koji caruju Zapadom, odraz totalnog, satanskog zla, suprotstavljenog Bogu i Bogočoveku, Hristovom vaskrsenju i našem životu.

Zato je sva naša istorija, sve naše kretanje putem Bogočoveka, u isti mah istorija odbrane naroda od Zapada i borbe protiv nepravde, ropstva i smrti, koje Zapad donosi.

Vlast koja sa tim Zapadom „sarađuje“ i opozicija kojoj glavni cilj nije oslobođenje Srbije od tog Zapada, deo su istog mehanizma uništenja Srbije, kojim se upravlja iz istog, zapadnog, centra.

Život u laži nam propagiraju kao mudrost. Ako zaboravimo na pravdu, na našu ubijenu braću i sestre, na našu razbijenu državu, na našu uništenu privredu, na našu ugroženu duhovnost i moral, na sveopštu pljačku i korupciju koji su jedini način postojanja Zapada i koji su sada dovedeni u našu zemlju i naše domove – dobićemo njihove kredite i investicije! Odnosno još više pljačke, korupcije i smrti.

Hoćemo da vratimo svoje njive, svoje fabrike i svoje banke. Vrednosti već imamo.

Nećemo Zapad u Srbiji! Idite kući! Srbija nije Zapadna nego naša!

A mi hodimo putem pravde, da bismo, na dobrobit Srbije, Balkana, Evrope i sveta, poput naših očeva i dedova, bili dostojni Hristovog blagoslova!

Progovorimo istinu, radimo istinito i zadobićemo pravdu i večni život.

Sa Hristom ćemo pobediti Zapad! Hristos već jeste!

Srbijo, srećno ti Vaskrsenje Hristovo!

Hristos vaskrse! Vaistinu vaskrse!

Vladimir Kršljanin

www.intermagazin.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime