Intervju sa Simom Spasićem kod “Zida plača“ pred zgradom Vlade Srbije

0
1538

Simo Spasić

Urednik strane „zločini nad Srbima.kom“ posetio je Simu Spasića 27. septembra 2014. godine u popodnevnim časovima ispred zgrade vlade Srbije u Nemanjinoj ulici br. 11.

Simo Spasić je sa članovima Udruženja ubijenih, kidnapovanih i nestalih Srba, Roma, Turaka, Albanaca i Goranaca sa Kosova i Metohije od 1998. godine do danas, postavio fotografije 2.500 žrtava civila, vojnika, policajaca koji su ubijeni od pripadnika terorističke OVK pre, za vreme i posle NATO agresije (78 dana) na SR Jugoslaviju 1999. godine.

Pričao je u kameru neverovatne stvari sa kojima se susreće on i njegovo Udruženje. Kako niko od državnika koji su vodili Srbiju od 1998. godine do danas nije hteo i želeo da im pomogne. Još 2002. godine srpske vlasti, oslobađaju više od 300 dokazanih zločinaca, kidnapera, ubica iz zatvora u Nišu, Beogradu, Sremskoj Mitrovici… Kako sam Simo Spasić tvrdi, teroristi i ubice su oslobođene za veliku sumu novca koju je platio albanski lobi. No, to im nije bilo dovoljno, već su udarili na porodicu Sime Spasića 2009. godine, kada je optužen da je navodno silovao svoju suprugu sa kojom ima troje dece i pretio njenom poslodavcu (posle se ispostavilo ljubavniku). Tako je Simo Spasić odrobijao 4,5 godine u KPD Niš.

 

Udruženje porodica čiji su najmiliji ubijeni i kidnapovani na Kosovu i Metohiji 1998-2000 su još 2001. godine bili u Haškom Tribunalu, gde su Karli Del Ponte, glavnoj haškoj tužiteljki i haškim istražiocima predali dokaze i imena i prezimena više od 300 zločinaca, pripadnika OVK koji su umešani u otmice i ubistva srpskih, romskih, turskih, goranskih pa i albanskih civila. Ni oni im nisu pomogli, niti ih je posle iko kontakirao. Ono najtragičnije možda je upravo to što su dokazani zločinci uglavnom bez optužbi, a kamoli presuda, dok i ono malo što ih je optuženo, u suđenjima su oslobođeni. Pa ni to nije dovoljna so na ranu srpskim porodicama, već su zločinci postali ministri, premijeri, predsednici tzv. republike Kosovo.

Da Vas podsetimo:  Jedini spas za čovečanstvo je opšta pobuna protiv sistema!

Slike žrtava sa Kosova i Metohije takođe su okačene ispred zgrade Specijalnog suda Tužilaštva za ratne zločine u Beogradu, ulica Ustanička br. 29. Ova dva mesta predstavljaju Srpski zid plača, jer više od 16 godina istina je namerno sakrivena, a pravda zarobljena… Srpskim državnicima poslednjih deceniju i po su važnije neke druge stvari od žrtava sopstvenog naroda. Kako Simo Spasić, Srbin sa Kosmeta naglašava, da su ispred vlade Srbije okačene slike hrvatskih, muslimanskih i albanskih žrtava, srpske vlasti bi napravile kolonu dugačku kilometrima i to ga boli što oni okreću glavu od srpskih žrtava. Boli ga i to što u Beogradu ima dosta ljudi koji su poreklom sa Kosmeta, koji okreću glavu od stradanja svojih komšija. NJima je važno da su pobegli od nesreće i ne zanima ih pomoć zemljacima.

Izvor: zlocininadsrbima.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime