Islamski ekstremista na listi LDP!

0
1088

NOVI PAZAR – Ovogodišnji predstojeći parlamentarni izbori će biti upamćeni po mnogo čemu, ali svakako i po neverovatnoj činjenici da je na listi Liberalno demokratske partije, stranke koja se inače promoviše kao proevropska, jedan enciklopedijski primer radikalnog ekstremnog islamiste.

seadsacirovic-ldp-jutjubskrinsot Reč je o Seadu Šaćiroviću iz Novog Pazara, uredniku časopisa „Glas Islama“, poznatom po agresivnom verbalnom napadu na pripadnike MUP-a i predvodniku protesta koji su se desili u Novom Pazaru 2010. godine kada je došlo do internog sukoba između pripadnika muslimanske veroispovesti zbog imovinskog nesporazuma. On je danas na listi LDP-a.

„Vi ste klali u Bosni, vi koljete na Kosovu, vi hoćete ovdje – ovdje ne možete to da radite! Upamtite da ne možete to ovdje da radite! Moja glava jedna može da ode, ali vi ne možete ovaj narod ubiti nikad! To upamtite, gospodo četnici! Upamtite šta vam kažem, ja Sead-ef- Šaćirović!“ – bile su reči ovog radikalnog islamiste upućene pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije koji su najnormalnije vršili svoje dužnosti na teritoriji Republike Srbije.

Izvor: Pravda

like-button.net here

wordpress-themes.org here

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime