Isplivali detalji policijskog ispitivanja Dijane Hrkalović, otkriveno kako se „vadila“

1
453

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP, danas je četiri sata ispitivana u SBPOK

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP, danas je četiri sata ispitivana u SBPOK u vezi sa ugrožavanjem bezbednosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice, kao i zbog povezanosti s kriminalcima Veljkom Belivukom i Darkom Elezom. Za razliku od prethodnog saslušanja, pre oko mesec dana, kada je, prema rečima ministra policije Aleksandra Vulina, odbila poligrafsko ispitivanje, Hrkalovićka se sada vadila da je pod jakim lekovima, pa nije mogla da bude podvrgnuta ispitivanju na detektoru laž.

Hoću, ali…

Ovo ispitivanje Hrkalovićeve usledilo je nekoliko dana pošto je predsednik Srbije otkrio da su njegovi brat, stariji sin i otac ne samo nelegalno prisluškivani već i praćeni, i da je to radio deo MUP. Takođe, Hrkalovićku je pre nekoliko dana tokom saslušanja u UKP apostrofirao i ugostitelj Aleksandar Kajmaković – rekao je da mu je pomogla da sredi probleme sa Elezom, kao i da se konsultovao s njom oko angažovanja Belivuka na poslovima obezbeđenja svojih lokala.

Ovo je drugi put u mesec dana da je bivša državna sekretarka saslušavana – prvi put je davala izjavu u vezi sa nelegalnim prisluškivanjem predsednika Srbije i članova porodice i tada je odbila poligrafsko ispitivanje.

Hrkalovićka je u SBPOK došla u pratnji dvojice advokata, a ispitivanje je trajalo oko četiri sata.

– Akcenat je tokom ispitivanja bio na ugrožavanju bezbednosti predsednika Srbije i članova njegove porodice. Ona je rekla da je spremna da ide na poligraf u vezi sa navodima koje je iznela, ali se izvukla rekavši da je pod lekovima – kaže izvor iz SBPOK.

Izvor: Crni bombarder

1 KOMENTAR

  1. Lazu i sa ili bez lekova. Naravno radila je po diktatu tog ko je postavio. Uostalom, isti taj ko je postavio Hrkalovicku postavio je i druge (sve to budzet placa) sa ciljem da jedni druge kontrolisu. Radila je posao, za koji dobijaju platu??? Ko je od njih postavljen da radi posao. Sa kojom diplomom? Kupljenom? Svi oni imaju sertifikate i eksperti su , jer imaju diplomu skole zivota a garancija je njihov dvolican karakter. Prva izgovorena rec vec upucuje o kakvom se to ,,potencijalu,, radi.
    Plejada takvih likova je prosla tokom poslednjih dvadeset godina. Mladi, neobrazovani (N.Petrovic, N.Stefanovic. C.Jovanovic i dr.), ali dovoljno sposobni da kupe diplome. Uzgred budi receno te diplome im nisu bile potrebne za jajarenje, sitne marifetluke i produkovanje lazi.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime