Ispovijest koljača Alije Selimagića koja ledi krv u žilama: Ubili smo između 60 i 70 Srba, muškarce klali, žene silovali pa klali

0
124

Koljač, monstrum i pripadnik tzv. Armije BiH, Alija Selimagić, u šokantnoj i potresnoj ispovijesti, govorio je o masakru kojeg je zajedno sa ostalim pripadnicima počinio u selu Kostreš u Derventi, za vrijeme okupacije Posavine 1992. godine.

Prilikom upada u selo zaklano je 66 Srba.

Ubijeni su: četiri člana porodice Zorić, tri člana porodice Stanić, po dva člana porodica Mitrić, Gojković, Ivić, Pavić, Mišić i Đurić, po jedan član porodice Vasić, Lazić. Pored njih zaklano je još 20 muškaraca, 15 žena i 10 djece.

Prije klanja, zločinci su silovali ženske osobe među kojim su bile i djevojčice starosti 12 i 14 godina.

– Milanu Mitriću smo stavili ruku na usta, da ne viče, a onda smo ga zaklali.

Na pitanje da li su ostali Srbi koji su bili na groblju gledali to, monstrum je odgovorio:

– Bilo ih je više. Bilo je žena i djece. Posmatrali su sve to.

Kako se zvao prvi Srbin koga ste na groblju zaklali?

– Milan Mitrić. Imao je tri kćerke i one su silovane. Jedna je imala 12 godina, nju je silovao Behir Hodžić, jedna 13. Drugu djevojčicu je silovao Enes Havić, a treću, koja je imala 14 godina. Dok su bile silovane, njihova majka je bila tu i posmatrala. Cijelo vrijeme su vrištale. Zaklali smo ih nakon silovanja. Stavili smo im ruku na usta pa ih zaklali nožem. Mujčin Sead, Enes Havić, Bećir Hodžić, zaklali su ostale Srbe. Zaklali smo između 60 i 70 Srba, ne mogu da sjetim – rekao je Selimagić.

Monstruozan zločin počinili su Alija Selimagić, Mujčin Sead, Enes Havić, Bećir Hodžić, te ostali pripadnici tzv. Armije BiH.

Da Vas podsetimo:  Smrt su izbjegli oni koji nisu bili kod kuće

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime