Ivan Ivanović: Odgovor Basari

2
1447

Ivan IvanovicDruže Svetislave (ne druže što smo drugovi) evo pronađoh malo vremena da u moru izdajnika koji su se obrušili na SNP NAŠI i mene lično, odgovorim i tebi.

Kao prvo što mi pada u oči u tvojoj jadnoj kolumni koju si nazvao „Amateri huškanja“, pišeš kako se i tvoja malenkost našla na našem spisku, a sada ću ti objasniti i zašto. Ne nalaziš se ti Svetislave na spisku što si veliki izdajnik, što svakako jesi, nego što si još veći smrad i što se za sve ove godine nikada nisi oglasio protiv zapadnih okupatora, tajkuna, bankara, pljačke naroda, a za šta je svakako bilo razloga. Ti si uvek mirno ćutao na stradanje sopstvenog naroda i uvek si nalazio za shodno da mu držiš lekcije o ljudskim pravima i demokratiji.

Međutim, istina je da ti nisi nikakav borac za ljudska prava, a još manje za demokratiju, ti si samo bednik koji živi dobro od pljuvanja po sopstvenom narodu i kojeg se nikada nisi setio osim kada neku njegovu lošu osobinu treba hiljadu puta uveličati i isti taj narod ismejati. Jer ipak, ti si polubožanstvo beogradskih bircuza koje ima pravo da se obračuna sa tim „neprosvećenim“ narodom.

Što se tiče tvog velikog prijatelja Aleksandra Vučića kojem ste se ti i dupelisci slični tebi do juče smejali i izrugivali a sada mu dajete legitimitet „drugosrbijanaca“, mogu samo da ti kažem da su SNP NAŠI njega davno stavili na listu na kojoj si ti sada, a razlika je jedina što je on pravi izdajnik, a ti si smrad i duplizac iz kruga dvojke koji mu se uvlači iz koristi.

Jasno je da tvoje knjige više niko ne čita, ali da si spao na tako niske grane da sa Aleksandrom Vučićem polemišeš o promeni svesti srpskog naroda, ipak je dno koje retko ko dosegne. Ako uzmemo u obzir da si to radio u stanju alkoholnog ludila i delirijuma, možda ti i oprostimo.

Da Vas podsetimo:  Metla ili dnevnik, svejedno je

Put od viđanja belih miševa do saboraca Aleksandra Vučića nije dugačak, a ti si ga brzo savladao i prešao.

Srdačan pozdrav,
Ivan Ivanović
Predsednik SNP NAŠI

Кратка веза: http://nasisrbija.org/?p=13016

2 KOMENTARA

  1. Kad bi se držao pisanja Basara pa ajde, ali eto ne da mu djavo mira. Prve knjige su se tesko čitale, barem meni je bilo teško, ali posle je često bio vrlo duhovit. Kad se setim samo kako kaže „a onda je naišao Nebojša Jevrić sa dve obožavateljke“…. Istina i tu je neukusno napadao Ćosića ne bi li među svojim istomišljenicima pobrao jeftine poene i to mu je najslabije u tim knjigama. Ali evo ova poslednja, Osveta malog princa, odlična knjiga, vrlo duhovita, ja mislim da mu je to najbolje što je napisao. Neka se okane ovih gluposti po novinama i televiziji, za opšte dobro.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime