Ivanović iz pritvora: Neće me slomiti!

0
924

oliver

PRIŠTINA – Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović uputio je otvoreno pismo građanima Kosovske Mitrovice u kojem je poručio “da su mu  neprijatelji tajni i moćni ali da ga neće slomiti”.

U otvorenom pismu upućenom građanima Mitrovice koje je prosleđeno iz njegove Građanske inicijative Ivanović je naveo “da još jednom potvrđuje da će učiniti sve da grad koji toliko volimo opet bude lep, čist, sređen, da ima vodu, deponiju smeća, parkirališta, prakove, toplanu itd.”.

On je u pismu istakao da je neophodno započeti dugoročnu kampanju za poboljšanje bezbednosti, uz uključivanje prosvetnih radnika, roditelja, pedagoga, sportskih klubova, nevladinih organizacija, policije i drugih kako bi se smanjilo nasilje na ulicama.

Ivanović u pismu navodi da je bilo dosta žrtava i da veruje da će garađani u njemu Građanskoj  inicijativi SDP prepoznati tim koji ne obećava nerealno, a da ono što obeća to i ispuni.

“Neprijatelji su mi tajni i moćni, ali me neće slomiti. Bilo je i ranije montiranih optužbii lažnih svedoka, ali smo mislili da je tome prošlo vreme i prevarili smo se,”- napisao je Ivanović.

On navodi dalje u pismu da je moguće da će toga i u buduće biti, ali da svi mitrovčani i drugi koji eventualno budu u situaciji sličnoj njegovoj će moći makar da računaju na pomoć svog gradonačelnika, legalno i legitimno izabranog.

Lider SDP se na kraju pisma zahvalio građanima Kosovske Mitrovice uz konstataciju da ako je činjenica da je to što je on u pritvoru pomogla da građani opet budu jedinstveni kao nekada kada su branili domove, onda su, kako je kazao, tajni i moćni neprijatelji grdno pogrešili.

Na kraju Oliver Ivanović poručuje građanima Kosovske Mitrovice, pred nedeljne izbore 23. februara gde je jedan od kandidata za gradonačelnika, da će biti još jači i jedinstveniji.

Da Vas podsetimo:  Bebe primaju bugarsku BCG vakcinu, Torlak ih ne pravi – nema stručnjaka

Oliver Ivanović je uhapšen 27. januara a tereti se da je učestvovao u navodnim ratnim zločinima iz 1999. godine i posleratnim incidentima iz 2000. godine, uključujući teško ubistvo.

Ivanoviću je međunarodni sudija odredio jednomesečni pritvor a on je jedan od kandidata za gradonačelnika Kosovske Mitrovice koji će biti održani 23. februara u ovom gradu.

radiokontaktplus.org

like-button.net here

wordpress-themes.org here

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime