Iza ovoga stoje Britanci!

0
774
Foto: printscreen

Dejan Berić, nekadašnji snajperista u armiji DNR, danas novinar u Moksvi govorio je u emisiji „Tema“ o situaciji u Rusiji nakon izbijanja pandemije, situaciji u Donbasu, odnosima Rusije i Srbije i teorijama ko stoji ove svetske krize. Berić sumnja da iza virusa stoji Velika Britanija za koju kaže da stoji iza brojnog zla koje se dešavaju u svetu.

Berić objašnjava da su SAD samo britanski satelit i tvrdi da nije slučajno da se Bregzit dogodio pre ove pandemije.

On smatra da je veliki skandal da je rusku pomoć u Srbiji sačekala lezbejka i premijer Ana Brnabić znajući odnos Rusije prema LGBT idologiji.

On je objasnio da je Putin neradne dane proširio na ceo april zbog pandemije ali da se za razliku od Srbije ne širi panika. Rusija je takođe uvela brojne mere, razmatra se zabrana izlaska starijim od 65, ali za sada nije zabranjeno kretanje, nema policijskog časa niti policija hapsi ljude koji izađu na ulice.

Govoreći o ruskoj ekonomiji, Berić kaže da se Rusi uvek spremaju za najgori mogući scenario, da eksperti već rade na planovima kako da njihova ekonomija izdrži trenutnu svetsku krizu.

Berić je ispričao da Ukrajinci i dalje artiljerijom gađaju položaje DNR, najčešće civilne ciljeve, a da se sa njim vodi i žestok informativni rat.

Izvor: Pravda

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime