IZBJEGAVANjE AMBASADORA MAJKLA MARFIJA DA POSJETI STRATIŠTA SRBA U SREBRENICI

0
93

Početkom ove godine u Sarajevo je doputovao novinar Majkl Marfi i postavljen je za novog ambasadora SAD u Bosni i Hercegovini. On se ni po izgledu, a još više po svojim manirima i odlukama ne razlikuje od svojih prethodnika.

O čemu se zapravo radi?

Rat na prostoru bivše Jugoslavije devedesetih godina u tkz. Međunarodnoj zajednici gdje domirinaju koristoljublje, pendrek i ucjene… ima svoju suštinu, karakter i aksiome u koje se ne smije dirati ni po cijenu života.

Američki imperijalizam je aždaja koja posljednjih 75 godina guta sve oko sebe i gazi svakog ko misli svojom glavom, odnosno ne vjeruje u podvale o nekakvim „pravima i slobodama“ i sličnim glupostima. Njihov cilj je pljačka i otimačina, pošto su oni od svog početka, a to je momenat kada su poubijali 100 miliona Indijanaca (domorodaca) i „stvorili sebi državu“… te su postali materijalno potrošačko društvo, u kome vrediš koliko imaš novca u džepu.

Po završetku Drugog svjetskog rata gotovo da nije bilo perioda u kome njihova vojska nije išla po svijetu i svojim „intervencijama“, „vazdušnim udarima“, „humanitarnim akcijama“ nisu utjerivali tkz. Demokratiju! Panama, San Salvador, Libija, Avganistan, Irak, Vijetnam, Koreja, Somalija, Etiopija, Jemen, Liban…itd. Sve te zemlje su osjećale na svojoj koži ljepote bezumlja njihovog oružja.

Tako je tokom devedesetih godina došli na red i Srbija odnosno SFRJ.

Kada slušate prosječnog Zapadnjaka vezano sa period posljednje decenije 20. vijeka na Balkanu krivicu za sve to ružno i tužno snose upravo Srbi, odnosno rukovodstvo u Beogradu. Razlog tome je što su njima godinama ispirali mozak razni CNN, BBS, ZDF i slične televizije koje su preuzimale informativne priloge Ljubljane, Zagreba, Sarajeva i Prištine. Nijedan prilog iz TV Beograda nije otišao u svijet, ali nijedan. Gomila laži je napravljena, počevši od ubistva starog svata Nikole Gardovića na Baščaršiji, preko pijace Markale, Tuzlanske kapije i sl.

Da Vas podsetimo:  Što dalje od besperspektivnog života

I kada su imali u svojim rukama video snimke sa srbskim žrtvama, oni su ubacivali lažne rečenice predstavljajući to kao muslimanske žrtve. Ovo su radili pogani novinari za novac naravno. Oni koji nisu to htjeli, oni su dobijali otkaz. Jednostavno, u svakoj informativnoj kući je bio neko ko je dobro pazio da ne promakne neka vijest koja nije u skladu sa činjenicom da su Srbi „varvari, bastardi, vampiri“.

Bilo je to u vrijeme jeljcinizacije Rusije, kada je postsovjetska Rusija plivala u moru problema: ekonomskih, geostrateških, energetskih, političkih i dr. Moskva je na sve to samo izdavala jadna saopštenja kako se oštro protivi, ništa više. Kina takođe još nije dostigla nivo supersile.

Tokom 1992-1995 na prostoru Bosne i Hercegovine trajala su oružana dejstva u kome su tri naroda međusobno vodili rat. Bilo je zločina na svim stranama, ali su samo Srbi optuženi kao glavni i jedini krivci za ratove. Ono što je zanimljivo jeste činjenica da ako se malo dublje analiziraju uzroci i posljedice samih zločina jeste to što je muslimanski ili hrvatski zločin prouzrokovao reakcije kod Srba za revanšizam. Međutim, zapadni mediji i političari nikada na to nisu obraćali pažnju, jer su zato i postavljani da to rade. Samo je bilo bitno šta su uradili Srbi, a ne šta je urađeno Srbima.

Dobar primjer je Srebrenica i srednje Podrinje. Gotovo da nema Amerikanca, Francuza, Holanđanina, Belgijanca, Njemca, Engleza koji vam neće ispričati tužnu storiju o Potočarima i julskim dešavanjima 1995. godine… ali zato će se svi češati po glavi, ako im pomenete recimo: Ježešticu, Blječavu, Gnionu, Lozničku Rijeku, Bjelovac, Oparce, Ratkoviće, Fakoviće, Kamenicu, Kravicu…itd.

Niko neće aminovati da su horde Nasera Orića, komandanta zloglasne muslimanske 28. divizije tkz. Armije BiH počinile etničko čišćenje u kome je nestalo i ubijeno skoro 4.000 Srba za tri i po ratne godine. Praviće se neupućeni…

Da Vas podsetimo:  Prosvjetin teatar mladih-Predstava “Šta to beše ljubav?” prvi put u Gracu

Kada su konačno završili Amerikanci svoje morbidne planove prekrajanja granica na Balkanu i sistematske pljačke svih naroda koji tu žive, niko nije smio da posumnja u njihove laži. Svakome ko bi tako nešto palo na pamet, bio bi uklonjen ili medijski linčovan.

Tako da i ambasador Marfi ima sličan zadatak… a to je da izigrava klovna koji će se klanjati muslimanskim žrtvama i ponavljati izjave o „zlim Srbima kao agresorima“, a srbska stratišta zaobilaziti u širokom luku.

Zašto?

Zato što je g. Marfi strpljivo gradio svoju karijeru godinama da bi je sada u jednom trenu uništio. Ako bi se desilo da on slučajno uradi nešto van svojih ovlašćenja ekspresno bi bio vraćen u SAD i tamo venuo kao biljka.

Svako kome ove stvari nisu jasne, očigledno da ne razume današnji svijet i da živi u nekim iluzijama o postojanju prava i pravde. Marfi je ustvari samo jedan lako zamenjivi šaraf američkog imperijalizma u kome slobodni narodi, kao što su Srbi postaju neprijatelji.

Napisa: Čule

http://www.zlocininadsrbima.com/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime