VBA (strogo pov.- ko pročita magarac)

2
1839

vojnobezbednosna-agencija-700x400Izveštaj Vojnobezbednosne agencije, strogo pov. pojesti po čitanju (ne tokom konferencije za štampu), napomena za ministra odbrane Gašića- u ove papire ne uvijati špahlu i mistriju kao onomad, s onom vojnom tajnom koju ste potopili u razređivač i koristili za brisanje lepka za pločice s prstiju!

„Dana, jesenjeg ali prijatno sunčanog, baš onako prijatnog- kao nedelja bez Olje Bećković, naši momci, i to kakvi: stasiti, razvaljotke, baš onako lepi, svaka majka da ih poželi za zetove a bogami i snajke, jer kao institucija nemamo ništa protiv istopolnih veza, krenuli u pratnji premijerovog brata, poznatijeg kao „Alekov tebra“ i brata onog Malog, onog što će biti gradonačelnik Beograda na vodi, šefa svečane sale Skupštine grada za komemoracije, na nedeljni ručak kod Aleksandra Vulina.

Na nesreću, istog dana Beograd se nalazio pod policijskom blokadom zbog parade na kojoj nije bio Putin kao na našoj, ali jesu neke „topdžije“ kako su nas radio vezom izvestili operativci s terena.

Kako smo utvrdili da ipak nije reč o paramilitarnoj skupini, već nenaoružanoj seksualnojv-252x300 manjini, naši momci su u pratnji subjekata braće nastavili utvrđenom maršrutom ka stanu Aleksandra Vulina, koji je za tu priliku umotao sarmice od zelja s Kosova i Metohije (na koje se dan ranije neopaženo ušunjao, pobrao svo zelje s Gazimestana i zakleo se Lazaru i Milošu da Srbija nikada neće priznati recept za sarmice kao Albanski), razvio kore za pitu po receptu baka Mire iz Požarevca i obukao staru uniformu komandanta odbrane mostova, koje nisu gradili Kinezi, a ni onaj pokvareni Đilas, onako pirgav i riđ, da obuče maskirnu uniformu ne bi se znalo šta je on a šta uniforma, hahahah…

Ovaj, dakle, krećuću se utvrđenom maršutom i ne provocirajući nikog, naleteli su na odred osetno pijanih žandarma, od kojih su neki imali i igle u veni kao i belo oko nosa, vitlali pištoljima i pucali u saksije s cvećem po okolnim zgradama.

Da Vas podsetimo:  Danas sam iz škole izašla potpuno poražena

U trenutku kada su naši momci sa subjektima braće zaustavljeni na punktu, kraj kojeg je, da ne zaboravim, nekolicina žandarma urinirala, ispisujući „mlazom“ pogrde poruke protiv premijera na zidu i asfaltu, premijerovom bratu je stigla sms poruka od Vulina: „Svratite negde po beli luk, paradajz i krastavac“, što ih je objektivno nateralo da pokušaju da prođu kroz kordon pijanih i „dopingovanih“ policajaca, kako bi stigli do piljare s druge strane ulice.
Sinisa-mali-178x300Na pitanje jednog od žandara, koji se okrenuo ka njima, ispisujući „mlazom“ čitavu podrugljivu pesmicu protiv premijera i vlade: „Ko ste, bre, sad pa vi“, jedan od naših lepotana, možda i najlepši od svih, odgovorio je krajnje ljubazno: „Braća, pošli kod Vulina na ručak“, vadeći pištolj kako bi kundakom oterao komarca sa glave žandarma, očekujući da mu šlem bude na glavi, kako pravila službe i nalažu?!

Međutim, čuvši to „Braća“, čitav odred, što pijano- što drogirano, ustremio se na našu ekipu urlajući: „A, topla braća, je li?! E, pa sad ćemo da vam damo vaša prava! Zbog vas da dobijemo proširene vene od stajanja, vi da organizujete paradu, umesto vojske kad Putin dođe, pa da ponosno pokažemo tenkove i traktore, bre“ (još se nije znalo za našu paradu, ali to ih ne opravdava)!

Zatim je počelo batinanje, pretukli su nam onako lepe momke, koja bi ih majka posle toga za zeta, koji bi tast prepisao kuću i imanje osobi koja ima posla s policijom, ajde recite?!
Da, pretukli su i onu dvojicu, braću, iako su uredno pokušavali da izgovore čija su familijaVulinScrnSht-300x176, iako je Vulin desetak puta zvao na mobilni i ridao: „Pustite ih, ‘ladi mi se ručak! Ako ste toliko hrabri dođite kod mene! Ne, pogrešno ste me shvatili, neću da se bijem, nego da se ne bace ovolike sarmice, a oni ako su hteli kroz kordon njihov bezobrazluk! Lepo sam im rekao može ručak i bez salate, ali oni zapeli za paradajiz i luk, samo da bi vas isporovocirali. Inače, ako vas zanima ko je na vezi da znate nisam Aleksandar Vulin, već Ivica Dačić, tako napišite u izveštaju: „Dačić nas zivkao s Vulinovog broja i pretio“…

Da Vas podsetimo:  Vrtoglavi uspon jednog narodnog lekara ili Fenomen „Nestorović“

Epilog je nažalost poznat: žandarmi su i posle nemilog incidenta vratili igle u vene i nategli flaše, Vulin je posle nekog vremena došao sa šerpicom sarmica i domaćom pitom, a Nebojša Stefanović će sve da potvrdi ako treba- on je sve video, iako nije bio tu, ali nije čovek budala da ne veruje Vučićevim očima!

P. S. Ministre, samo još jedanput da zamolimo- izveštaj ima oznaku strogo pov. to podrazumeva da ne smete da ga čitate ni domaćinu kod kojeg ste pogodili posao, niti da pravite papirnatu kapicu od njega da se ne ukapljete malterom i krečom“!

Mihailo Medenica

Dva u jedan

2 KOMENTARA

  1. Vojska SRBije je postala ruglo i sramota SRBskoga Naroda i svih njezini gradjana. Kakva je to vojska u kojoj oficiri menjaju svoj pol i od muskarca postaju zene?

    U Rusiji je zxabranjeno iz opravdanih i razumljivih razloga homoseksualcima, lezbejkama i drugim seksualnim izopacenicima da imaju vozacke dozvole i voze kola, a kod nas takva lica u Vojci SRBiji dobijaju unapredjnja i odlikovanja! FUJ!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime