Izvršitelji će od građana Srbije prinudno naplatiti 500 MILIONA EURA neplaćene RTS pretplate !

3
1293
Foto: printscreen

Privatni izvršitelji će početkom sledeće godine krenuti u prinudnu naplatu dugovanja za RTS pretplatu i od građana Srbije će naplatiti preko 500 miliona eura.

Inače vrlo je neobično da se naprednjačka vlast odlučila da naplatu dugovanja za RTS pretplatu da u ruke privatnim izvršiteljima, ako se ima u vidu, da je njen predsednik Aleksandar Vučić, govorio da će se RTS pretplata naplaćivati samo preko njega mrtvog.

Vučić je u svojoj predizbornoj kampanji najavljivao ukidanje RTS pretplate i govorio kako se njegova stranka zalaže za to. Ali izgleda da je to samo bio predizborni trik, sa kojim će pridobiti glasove naivnih građana.

I ne, neće 500 miliona eura biti jedino što će ivršitelji oteti od građana. Tih 500 miliona su samo dugovanja, koje građani navodno duguju RTS-u, a kada se krene sa prinudnom naplatom to dugovanje će se uvećati i do deset puta, jer će izvršitelji papreno naplatiti svoje usluge, pa su grube procene da će od građana biti oteto oko 5.000.000.000 eura.

Uz nove namete radnicima na internetu i gastarbajterima, zajedno sa ovom RTS pretplatom, napredna vlast će baš dobro napuniti državnu kasu, parama koje će oteti od naroda.

Izvor: Srbnovine

3 KOMENTARA

  1. Zivotom cu braniti svoju imovinu i cast od kriminalne klerofasisticke srpske drzave. Ako ko sme neka dodje. Bice mrtvih.

    DEJAN MILADINOV
    JMBG 2903979842527

  2. Kako je to moguce? Ta vrsta potrazivavanja zastareva posle godinu dana? Drugo, gradjani nemaju ugovor sa RTS-om. Trece, kada je vec nametnuto, pretpostavljam nezakonito, svako ko izmiruje redovno obaveze prema Elektrodistribuciji samim tim izmiruje I tu obavezu??? Nista mi vise nije jasno u ovoj nasoj jadnoj zemlji beznadja iponora.

  3. Kada se u bliskoj buducnosti, ponovo pojave hajduci, zbog nemastine I nemogucnosti izbora na normalan zivot, koji ce se kao nekada dati u zbegove po planinama, pa kad krenu da presrecu domace izdajnike, lokalne bogatase I da im otimaju imovinu… bice posle kuku lele, evo ih teroristi, nasilnici, kriminalci. Klasni rat je ocigledno neizbezan u bliskoj nam buducnosti. Klan se klanom izbija!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime