Javno preduzeće postavlja bilbord Vučiću na privatnom hotelu, čiji se rejting na Guglu za dan strovalio

0
175
Ispred „Ambasadora“ i vozilo „Parking servisa“; foto: T. T.

Iako je postavljanje bilborda sa likom predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića na celoj fasadi „Ambasadora“ stiglo tek do ruku, izazvalo je burne reakcije među Nišlijama, pa je i ocena tog hotela oborena na „Guglu“ za manje od jednog dana. Za montiranje ogromnog plakata na privatnom hotelu angažovano je javno preduzeće i na terenu su vozila i radnici „Parking servisa“.

Još nije završena slagalica na najvećem niškom hotelu, a na kojoj se nazire dobrodošlica predsedniku i, za sada, samo njegove ruke. Nišlije koje prolaze Trgom kralja Milana zastaju da fotografišu radove, neki i da se prekrste.

vno-komunalno preduzeće postalja bilbord Vučića; foto: T. T.

Pojedini građani postavljanje predsednikove fotografije u samom centru grada upoređuju sa Severnom Korejom, a ima i onih koji tvrde da je zaslužio dobrodošlicu.

Na Ambasadoru Vučić!? Užas.
Nemam komentar, ovo je kao u Severnoj Koreji.
Sve pozitivno i treba, mesto joj je tu – komentari su građana.

Na društvenim mrežama su nastali i mimovi, pa su građani umesto „Dobrodošao, predsedniče“ pisali „Dođi na protest“, a neki od komentara su i da je potez „Ambasadora“ van svake pameti.

Ni Kim Dzong Un nije bio udostojen ovakvom čašću. Zlo i naopako! Mnogo bolesno stanje svesti.
Ovakvu sramotu cela Nišava ne može da spere. Ljudi su izgubili donju granicu svog ponosa i obraz im je kao đon. I svoje dete bi prodali samo da njima bude dobro. Tako je i sa hotelom „Ambasador“. Dno – komenatri su na mrežama.

Upravo je zahvalnost predsedniku, što je vlasnik hotela naveo kao razlog bilborda, oborila ocenu „Ambasadora“ na Guglu. Za samo jedan dan ocena je pala sa skoro 5 na 2.

Niško javno preduzeće postavlja bilbord

Vlasnik hotela Ivan Spasić je rekao da je bilbord znak zahvalnosti predsedniku koji dolazi u petak u Niš zbog pomoći koji je država dala hotelijerima, ugostiteljima i građanima u vreme pandemije.

Sudeći po njegovim rečima stvar je privatna, ali se ispred „Ambasadora“ nalazi i vozilo JKP „Parking servis“, a na terenu su i radnici tog preduzeća.

Da Vas podsetimo:  Dijagnoza. I zašto je Društvo psihologa Srbije nije dalo

Zašto i preduzeće koje plaćaju građani učestvuje u postavljanju Vučićeve fotografije i po čijem nalogu novinari su uputili pitanja Parking servisu, a odatle navode da su opremu iznajmili.

Po zahtevu trećeg lica, a u skladu sa važećim Cenovnikom za usluge ugradnje i obeležavanje saobraćajne signalizacije ka trećima licima br. 2062/16, Preduzeće je dalo ponudu trećem licu za uslugu iznajmljivanja dizalice sa vozačem, koju je treće lice prihvatilo – navode iz „Parking servisa“.

Podsetimo, Vučić je prvi predsednik u demokratski uređenoj Srbiji i prvi od pada komunizma kojem predstavnici njegove stranke u centru Niša bilbordima, posterima, panelima i bakljama slave lik i delo.

 

 

autor:Autor:Tamara Tasić

https://www.juznevesti.com/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime