Jel istina da se više veruje u svemirski život nego u posao bez vezu? Ma nema pravilo u Leskovac

0
30

Dobri moj precedniče od ovu lokalnu samoupravu i ostala pridružena područja na čelo s Žikinu jajnu, ovaj put ispred komentatorsku sekciju od Jugmediju oću lično da ti čestitam na prijem u NASU i da te pitam kako se provede u Portugal?

Ti znaš da nema pravilo u Leskovac, al pa opšte je poznato da je centar cel grad izrovaren poviše nego Mars a da ne pričam od to da posle Kiplajtove rabote s fenjeri cela čaršija svetli ko pun Mesec uoči mladenci.

Svaki građanin s kataraktu može da vidi uspeh gradske uprave kude god da se obrne. Slobodno mog da kažem uopšte me ne čudi da su konačno u tebe svecki stručnjaci prepoznali i taj skriveni talenat za nebesko istraživanje na kosmos i da Leskovac mož postane znamenit po ugled na Pluton, Mars ili neku od ostale planete u naš skroman Sunčev sistem na čelo s Vučića.

To s NASU je svakako posigurana rabota nego mitarenje štiglančki jer ako ti lipše štiglanče od ptičiji grip za čas se mož prešaltaš na gledanje u nebo iz Lepu Brenu.

Precedniče, zli jezici će kažu da su naše rupe po centar grad pomalečke u odnosu na one na mesec, a ja ti savetujem slobodni gi ponosno kaži da gi mi tej rupe imamo poviše brojčano i poduboke su katastarski, takoj da ni onoj međunardno roverče što zbira kamenčiki i sitan šoder po utrinu u otvoren svemir ne bi moglo da pređe preko pešački prelaz u Leskovac a da ne iskrši kardan ko tamče u Moravu.

Ovde ukazujem i na zabrinutost od Milicu iz Jugmediju da ako slučajno otidnu Jura ili Džinsi ima brzo nađemo novu ekonomsku šansu u testiranje terenska vozila duž bulevar od Minjon do Maderu, pa koe vozilo prođe neprejebano mož ide u istraživačku misiju a ne da se brukav ko TOL sa Roštiljka što ostade bez točak onomad pred biblioteku.

Da Vas podsetimo:  AFORIZM-LAŽNA ISTINA

Voleo bi neki stručnjak da mi kaže dal je istina da je verovatnoćna da postoji život u svemir pogolema nego da se zaposliš u javno preduzeće bez vezu, i kako to da su na Mars našli vodu u sva agregatna stanja a na ovaj naš trg ne mogaše 6 meseci pogodiv kude je turena slavina da se pušte prskaljke na fontanu?

Lično se oduševi kad vido kako bije voda iz zemlju iz onej pe-šesnaes česme u nebo i odma se podseti na Sijarinsku Banju i gejzir što leči reumu i bol u koske bolje od neki doktori, al da gi ne imenujem sad nije mi za rabotu.

A be, znaš li možda da mi kažeš kude je turen vodomer od fontanu i mož li lekovita voda iz trg da pomogne na ovi što doživiv toplotni udar mandajući se po onuj popločanu utrinu ili pa za te informacije da da pitam nekoga drugoga?

Ni sam ne znam kude bi nam kraj bio da nam u vreme Bojtu nisu ukrali svemirsku tehnologiju iz RUL, mož ni se ne ti sad ne bi zamajuvao sa štiglani ko Rangelov s politiku nego bi krajnji napor bio uložen da se botovi raštrkav po okolne planete da unaprede univerzum ko opštinu Vučje i nađev sigurni putnici da napuniv autobus kad se održavaju intergalaktički mitinzi.

Eve ja i dan danas,kad pogledam u nebo od Hisar pitam se ima li Đokini virovi u Mars i izjeda me pitanje dal negde tamo ima poviše prava opozicija nego u cel Leskovac i kude da nađem da kupim kilo šećer?

Mož li mi kažeš, dal je realnije da će se pre održi Leskovačko leto na Saturn nego da se opravi lift na osmospratnicu i će se deliv li i ovuj godinu preko stranku šumova drva i zejtin?

Da Vas podsetimo:  Milica Ašćerić otkriva kako su nastali „Smejuljci“ i poručuje: U meni se bore bezbrižno dete i mudra baka

Molim Urednicu da mi odobri komentar.

Autor: Dopisnik iz osmospratnicu

https://jugmedia.rs/j

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime