Jel ti Haradinaj bolji od vladike, Martinoviću?

4
2015
Foto: dvaujedan

Pojavni oblik jada zvani Aleksandar Martinović, onaj pritajeni tigar gluposti – skriveni zmaj očaja veli da je mitropolita Amfilohija ponajviše demantovao srpski narod na Kosovu i Metohiji glasajući za Srpsku listu!

Biće da, siroma, preventivno unosi mnoooogo više tečnosti nego što dr. Nada Macura preporučuje, pritom misleći da slojevito oblačenje podrazumeva da se sabajle polije kofom pomija i kofom go.ana, pa jurne u nove radne pobede svađajući se najpre sa ogledalom a potom i sa liftom koji ide presporo za evrointegrativne procese.

Dakle, napredni Konfučije (ubeđen da je to naziv nekog kineskog butika) tvrdi da je nesrećna Srpska lista potvrda istine o Kosovu i Metohiji kao najskupljoj srpskoj reči, što može biti tačno ukoliko se meri po tome da je naše svetilište zaista skupo prodato- zarad gole vlasti spremne da žrtvuje sve za- vlast!

Još skuplja je, pretpostavljam, jer prvi put u istoriji postojanja naše napaćene Srbije svetom zemljom vlada zver, krvolok, monstrum ogrezao u srpskoj krvi, uz pomoć Srba!

Mitropolit Amfilohije je, dakle, pogrešio u oceni da politika Aleksandra Vučića vodi u izdaju Kosova i Metohije, jer podupreti Ramuša Haradinaja zapravo znači suočiti se s činjenicom da nas je klao jer smo trčali pod nož, silovao jer su Srpkinje žudele za njim, spaljivao bogomolje i sela jer su bila prastara i dotrajala, kidnapovao jer u Srblja vazda višak organa pa ih valja rasteretiti…a kada se sve to sabere logično je da za očuvanje Kosova i Metohije u Srbiji nema kadrijeg od đavoljeg semena Haradinaja, što bi i zabludeli mitropolit trebalo da zna pre nego što pomisli da okleveta ove legitimne „naslednike“ Lazara i Miloša?!

Naravno, tome treba dodati i činjenicu da je ’98. i ’99. upravo Martinović hodočastio Kosovom i Metohijom služeći opela nad telima preklanih gde god bih ih zatekao, stojeći pod kišom kuršuma; pretabanao od sela do sela kuražeći narod; otvarao manastirske i crkvene dveri za zbeg zlosrećnika; zagazio u svaku vrtaču i jarugu iz kojih su virili dobrano raspadnuti leševi vadeći ih odatle svojim rukama i opet služeći opela pod kišom kuršuma!

Da Vas podsetimo:  AVGANISTAN DO BALKANA

Ups, izvinite, ili su to pak činili vladike Amfilohije, Artemije i Atanasije (ono što znam o tome svedočim) dok je mlađani Martinović uz ministra informisanja tadašnjeg širio propagandu s terazijskih zavetrina kako se Srbija nikada neće odreći svog Jerusalima?!

Rekao bih Vam: „Sram Vas bilo, Martinoviću“, ali šta Vi o sramoti znate?!

Do juče ste ko zadušna baba proklinjali tog istog Aleksandra Vučića nazivajući ga izdajnikom kakvog Srbija za postojanja nije imala, pa zašto za to isto danas ne razapeti vladiku na krst!

Rekao bih Vam: „Sram Vas bilo“, ali šta o sramoti znate kada je za Vas prihvatljivija zver Haradinaj od srpskog vladike?!

I nemojte više o tome kako je srpski narod glasao za te Ramuševe „Lokice“- Srpsku listu, jer glasao je koliko i ja za pobedu Zmaja od Šipova u rijalitiju!

Ono u čemu vladika Amfilohije jeste pogrešio je ocena da „strahuje kako politika Aleksandra Vučića vodi izdaji Kosova i Metohije i vascele Srbije“, jer nema tu više mesta strahovanju- ne vodi, odvela je, izdali ste kolevku i grob Srbije, izdali ste svaku svetinju koja je svedočila da je za vas panj ono što je za Srbiju prag, izdali ste herojsku mladost s Košara, Paštrika, Đeravice, Drenice, Kačanika…svakog ratnika koji je nije hteo u šanac već stojeći na livadi branio ono što je iza njega- Srbija ne znajući i ne strahujući kolika je zločinačka sila pred njih i nad njim (vaši NATO prijatelji s kojima ste potpisali besramni sporazum koji Srbiju tretira kao pridruženu članicu maltene), izdali ste svaku majku koja je kao krst stajala gordo i uspravno nad telom sina poginulog za Kosovo i Metohiju, Srbiju celu, znajući da je postradao braneći Gospoda a ne fukaru!

Da Vas podsetimo:  Vučićevo kadrovanje

Izdali ste, na posletku, braću Ruse u koje se lažno zaklinjete, a jurišali su Paštrikom i Prokletijama kao da brane Kijevo- pečersku Svetouspensku lavru! I branili su je znajući ono što vi nikada nećete- i ona se branila u Srbiji, na Kosovu i Metohiji…

Izdali ste ono najsvetije- čoveka u sebi, a to se povratiti ne može!

Nikada više, moj Martinoviću, ne uzimajte u usta vladiku Amfilohija- nikada!

Svakakav je ali jedno nije- na Srpskoj listi koja je, rekoh i ponoviću, ponizno prinela kondir, sapun i peškir Haradinaju da opere ruke i nož!

Ako njihova „pobeda“ može da demantuje bilo šta onda je to vaša istina da činite sve za dobrobit Srbije!

Osim ako dobrobitom ne smatrate činjenje da je ne bude više od onog koliko alave ruke mogu da vam zagrabe i lažljivi jezici dobace ko korbači po leđima ovog izmučenog i preplašenog naroda..?

Mihailo Medenica

dvaujedan.wordpress.com

 

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime