Jelena Milić: Nažalost, Rusija postoji!

3
1611

Debata na temu „Crna Gora i neutralnost“, koja je prekjuče održana u Podgorici, obeležena je skandaloznom izjavom predstavnice Centra za evroatlantske studije iz Beograda, Jelene Milić, koja je neprijateljski (s očiglednom mržnjom) konstatovala da „Rusija, nažalost, postoji“.

Predsednik UO Pokret za neutralnost Filip Kovačević je u polemici sa Jelenom Milić rekao da bi se iz njene priče moglo zaključiti da Organizacija za kolektivnu bezbednost i saradnju – ODKB, koju čine Rusija, Belorusija, Kazahstan, Jermenija, Kirgistan, Tadžikistan, ne postoji.

Na to je član pokreta za neutralnost Marko Milačić ironično rekao „Rusija ne postoji“, a Milićeva odgovorila: „Nažalost postoji. Sadašnja Rusija“.

3 KOMENTARA

  1. U emisiji Ćirilica Milomira Marića od 07.07.2014. izjavila je istu rečenicu za Republiku Srbsku. Predstavlja se kao „veliki borac“ za ljudska prava i demokratiju. Skandalozno.

  2. A za koga rade ove spodobe . Imaju li oni familiju i da li im neko dolazi na slavu ( ako imaju slavu uopšte ). I da li ih tada nije sramota da kažu šta rade i čime se bave .

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime