Jovan Memedović je pokazao u Poteri da i kad greši može da bude car i svojim potezom održao lekciju svim kolegama

0
118

Kviz Potera koji se svakog ponedeljka emituje na RTS-u često je u žiži interesovanja zbog takmičara ili tragača, napete partije ili teških pitanja, ali sada je u centru bio voditelj Jovan Memedović. Našao se u maloj neprilici prilikom izgovaranja teških reči, ali kako to obično biva, izvukao se na šmekerski i šarmantan način.

Još preko dana su izašla najave za novu Poteru u kojoj smo mogli da vidimo i sporno pitanje, ali i Memedovićevo nesnalaženje koje je odmah skrenulo pažnju. Pitanje je glasilo – Ako je u Lomambi zakonodavna, u kom gradu se nalazi izvršna vlast Esvatinija? Pa su ponuđeni odgovori bili – Mbabaneu; Bandar Seri Begavanu; Belmopanu.

Čak je i Memedović na svom instagramu podelio ovu najavu i mislili smo da će sve ostati na ovome.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovan Memedović (@jovanmemedovic)


Nije tajna i mnogi takmičari su posle učešća u Poteri pričali da se mnogo puta desi da se snimanje prekine a pitanja vrate na početak čitanja. To je normalna stvar, izgubi se koncentracija, a i ostanu uvek zabavni blooper snimci kao ovaj gore. Međutim, kad smo pogledali konačno izdanje nove epizode Potere, imali smo šta da vidimo. Pola ovog Memedovićevog nesnalaženja je ostalo u epizodi.

Vraćao se voditelj dva puta (a verovatno i više) na čitanje ovog pitanja kao i na čitanje odgovora ovih afričkih toponima. Mnoge njegove kolege bi tražile da se ovi snimci izbace (i verovatno zakopaju ili spale) ali ne i proslavljeni voditelj Potere koji je ovo zadražao i u finalnoj montaži i zbog toga mu svi skidamo kapu. Još jednom je pokazao da je jedan od najboljih u svom poslu na ovim prostorima.

Da Vas podsetimo:  Aforizmi

https://noizz.rs/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime