Jovanov prostački na Badnji dan

0
983
Milenko Jovanov / Foto: YT Screenshot

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov na Tviteru je reagovao na intervju Bojana Pajtića na portalu Direktno.rs, a to je uradio na način koji ne priliči funkcioneru vladajuće stranke.

Naime, Bojan Pajtić, nekadašnji predsednik Demokratske stranke, u pomenutom intervjuu je kritički govorio o aktuelnom režimu rekavši, između ostalog, da bi trebalo „raskrinkati diktatorsko-mafijašku vladavinu Aleksandra Vučića“.

Međutim, njegov intervju je prostački komentarisao visoki funkcioner Srpske napredne stranke Milenko Jovanov, koji nije birao reči na Tviteru.

– Glavni kriminalac, koji od poligrafa beži kao đavo od krsta, preporučuje svoje brabonjanje za Đilasov portal… Ali, ok. Nisu bili u stanju da zadovolje građane, ali možda zadovolje jedan drugog – ostavio je degutantnu poruku Jovanov na ovoj društvenoj mreži.

Pitanje je samo da li je ovakav rečnik primeren potpedsedniku stranke koja je na vlasti?

Za razliku od tvita Milenka Jovanova, mnogo je više pozitivnih reakcija i ljudi koji su sa odobravanjem komentarisali sve ono što je Bojan Pajtić rekao u intervjuu za Direktno.rs.

Izvor: direktno.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime