Jutka prelazi kod Šešelja u radikale!?

2
1602
Milutin Jeličić Jutka / Foto: YouTube Screenshot

Kako Direktno.rs saznaje, Milutin Jeličić Jutka sastao se jutros sa Vojislavom Šešeljem u Domu kulture u Brusu, a tema je samo jedna – prelazak iz SNS u SRS. 

Milutin Jeličić Jutka, koji je optužen za seksualno uznemiravanje Marije Lukić i protiv koga se vode sudski postupci, preći će iz Srpske napredne stranke u Srpsku radikalnu kako bi, smatra, „zamazao“ oči za sve krivične prestupe koje je učinio. Njega će širokih ruku da dočeka Vojislav Šešelj, s kojim se ove subote sastao u Domu kulture u Brusu.

2 KOMENTARA

  1. Jadan i bijedan je onaj autošovinista koji poslije 12 godina sudjenja i oslobadjajuce presude, Šešelja smatra za osudjenog ratnog zločinca, bez obzira na krajnju presudu ……… a hrvatske generale poslije visegodišnjeg sudjenja i osude na gotovo maksimalne kazne , ne smatraju krivim , zbog istog apelacionog “manevra” ali u suprotnom smjeru, uvjek na štetu Srba!!! Jadnik je onaj koji iz toga ali i iz svega što se dogadjalo u Hagu nije uspio da dodje do nikakog zaključka, i ne propušta priliku da “pljune” na “svoje “ i na sebe samoga!!!!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime