Kad ne navataš Trampa dobra je i Vesna Pešić

1
1129
Vesna Pešić / Foto: YouTube screenshot

Vučić gospodin je opet bio u Davosu sa najveći svetski lideri, što ga je učvrstilo kao neprikosnovenog svetskog lidera. Sa svima se sreo, širio ljubav i kosmopolitizam, ali mu je Srbija uvek bila na prvom mestu, te nije stigo da navata Trampa, ali je zato video ljude iz njegovog najbližeg okruženja. Uostalom, o svojoj apsolutnoj dominaciji u Davosu, Vučić je svakodnevno, i višekratno, izveštavao radoznalo pučanstvo.

Kad se nije dogodio Tramp, dogodila se Vesna Pešić. Znate za to nepočinstvo, tvit u kome Vesna, na okolnost da Putin oće bude doživotni predsednik, te ako to i Vučić smera, a smera, ne preostaje ništa, nego cev u glavu. Javila se javnost, javili se kreatori javnosti, funkcioneri i mininistri, svi rekli, još jedan atentat na gospodina Vučića, Javno tužilaštvo promptno naredilo odeljenju za Visokotehnološki kriminal da istraži slučaj, vidi ima li elemenata krivičnog dela. Vesna Pešić obrisala sporni tvit, rekla da je htela reći da njoj preostaje cev u glavu, no, saslušana u policiji, da objasni kako ‘tela ubije Predsednika.

Kad je dokazano da je tvit ništa do pokušaj atentata, kad je posao sluđivanja naroda obavljen, javio se milosrdni Predsednik, u pauzi bezuspešnog navatavanja Trampa, i objasnio da Vesnu niko ne progoni, niko ne radi ništa, i niko neće ni da reaguje, neće je čak ni tužiti po privatnoj tužbi.

Slučaj Vesne Pešić je samo primer da su tužilaštvo i sudovi kilavi, umesto da sankcionišu očigledan pokušaj atentata, oni se bave procedurama, i time da li je u svemu bilo krivičnog dela. Zato se, u pravom treutku, javio gospodin koji Državni sekretar u Ministarstvu pravde, koji rekel da su sudstvo i tužilaštvo postali neodgovorna grana vlasti, te da im treba uvesti eksternu kontrolu, što će reći da Predsednik postavlja sudije i tužioce, a ne da se biraju kako se biraju.

Da Vas podsetimo:  Katić: Treba li privatizovati EPS - ljubitelji rasprodaje svega postojećeg s ushićenjem čekaju taj sretni trenutak

Svi bili iznenađeni ovom tupamaros izjavom, ali, i Predsednik, kao prvi tupamaros, bio iznenađen i uvređen što mu se spočitava da bi on, eeej, on, mogao tako nešto i da pomisli.

Za kraj da se kaže da je žiri nove Ninove nagrade, jer je postojeći nekopetentan, u sastavu, diajbola Selaković, dupla dijabola Marjan Rističević, tripdabl dijabola Orlić, supervizor milosrdni tupamaros Vučić, odlučio da dobitnik bude zabrinuti Marko Đurić. Laureat je, na okolnost da će Lufthanza otvoriti liniju Beograd – Priština, rekao da „Nećemo prihvatiti Đilasov predlog da naša avio kompanija radi taj posao, jer nikada nećemo priznati prištinske vazduhoplovne vlasti“. Amin!

Dragan Todorović
Izvor: Kolubarske.rs

1 KOMENTAR

  1. Jeste sve pobrojano Pešićkino tačno, ali će izbore i za naredne četiri godine BIA skrojiti kao i za svake „izbore“ tako da bude apsolutni pobednik izbora, glasovima mrtvih u biračkim spiskovima kojih je preko 1.800.000,pokradenim tj.falsifikovanim glasovima dijaspore koja je brojna ali malo izlazi po konzulatima,jer radi od 0-24h da glasa protiv režima diktatora i uništitelja Srbije za vekove.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime