Kad pravda čeka Godoa

0
1041

apelacioniApelacioni Sud u Beogradu je u roku od pet godina suđenja oslobodio jedanaestočlanu gnjilansku grupu terorista iza kojih je ostalo najmanje 80 leševa, mučenih na najmonstruozniji način. Lik i delo oslobođenih ubica krasi i stotine mučenih Srba koji su nekim čudom sačuvali glave. Dokaza je nebrojeno mnogo.

Taj isti Apelacioni Sud u Beogradu, već sedmu godinu ne može da reši radni spor koji vodim protiv Opšte bolnice Majdanpek, a otkaz sa radnog mesta hirurga ove bolnice,  dobio sam jer nisam postupio u dva slučaja po pravilniku koji nikada nije postojao, već je falsifikovan za potrebe ovog suđenja i to je u toku ovog radnog spora nedvosmisleno dokazano.

Jedina posledica mog nepoštovanja nepostojećeg pravilnika je povređena sujeta jedne od švalerki smrdljivog seoskog krmka, sa kravatom i zlatnim prstenom, koji se otvoreno zalaže za Rumunizaciju istočne Srbije. Posledice delovanja pomenutog krmka su niz smrtnih slučajeva pacijenata, preminulih pod misterioznim okolnostima, kao i teška narušavanja zdravlja, o čemu je pisala štampa, a još uvek se vode sudski procesi tim povodom.

Materijalna šteta koja mi je nanesena u ovom periodu, računajući kamatu i sudske troškove, iznosi oko 200.000 evra. Nematerijalna šteta nanesena meni i mojoj porodici je nemerljiva. Ja nemam poverenja u ovu državu, ali tvrdim da će pravda biti namirena ovako ili onako, jer imam samo jedan život i nemam nameru da ga stavim na raspolaganje nekom bilmezu i njegovim kurtizanama.

Ako trpe moja deca, trpeće i deca zlotvora!!! Materijalna šteta nanesena društvenoj zajednici plaćanjem tri čoveka (dva penzionera i jedan lekar opšte prakse, koji je studirao 17 godina) za jedno – moje radno mesto i vođenjem maratonskog sudskog procesa je takođe ogromna.

Sve relevantne instance ove haotične države su nedavno upozorene na kršenje mojih prava nerazumnim rokom ovog suđenja, procesnim nepravilnostima i nepoštovanjem zakona. Na državi je sada da se opredeli kojim će putem da bude namirena pravda.

Da Vas podsetimo:  STRASNO KA ONOM ZA ŠTA SMO SE OPREDELILI RAZUMOM!

Milutin Milošević

Vaseljenska

like-button.net here

wordpress-themes.org here

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime