Kad se nemoralni zalažu za moralnu vertikalu

4
1657

Nekada uzdanica DS-a a sada perjanica SNS-a, direktorka Službenog glasnika R. Srbije Jelena Trivan, je na pitanje novinara lista “Nedeljnik”: “Mislite da opozicija nije na pravi način iskoristila slučaj Laban…”? izjavila …

piše: General Momir Stojanović

***

“Ako je Momir Stojanović postao uvaženi opozicionar, neko ko je pravdao ratne zločine ili lažno svedočio o njima, onda znači da ste izgubili svaku moralnu vertikalu i da u tom smislu ne možete biti direktan protivnik “labanizacije”.

Očigledno da je gospođa Trivan pod snažnim utiskom teksta koji je predstavnik Fonda za humanitarno pravo, gospodin Stjepanović objavio u jednom od izdanja lista “Danas”. I pošto gospodina Stjepanovića zbog iskazanog elementarnog neznanja i sledbeno Fondu kome pripada, iznetih plaćenih laži, nisam udostojio odgovorom, gospođi Trivan moram pomoći u traganju za moralnom vertikalom.

Gospođo Trivan, dok smo ja i moje kolege trunuli u mnogim rovovima širom ove zemlje, braneći njenu čast i dostojanstvo, Vi ste u plitkim baletankama šetali ulicama beogradske dvojke, ispijali kapućino i sa sebi sličnima vodili isprazne beogradske tračeve. Dok sam ja ceo svoj život posvetio borbi protiv kriminala i korupcije, Vi ste novcem, doniranim za pomoć Romskim zajednicama, kupovali skupocenu odeću i obuću po modnim prestonicama Italije. Dok sam ja sa svojom porodicom stanovao po podrumima mnogih gradova u Srbiji, Vi ste svakog vikenda odsedali u istom apartmanu jednog od Geneksovih hotela na Kopaoniku za koji ste bili emotivno vezani.

Možda Vam u traganju za moralnom vertikalom može pomoći Vaš prijatelj Rasim Ljajić. Do tada, okanite se ćorava posla, nisam Vam ja jedan od onih koje možete jeftino šamarati.

General Momir Stojanović

novinar.de

4 KOMENTARA

  1. General koji zna šta su to čast i moral, odustao od učešća u vlasti , a mogao je da bira poziciju koju god želi. Sačuvao lični integritet i čast. Da je više takvih ljudi kao što je general Momir Stojanović Srbija bi bila bolje mesto za život.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime