Kako pronaći savršen stan za kupovinu Novom Sadu

0
29

Zahvaljujući svom položaju, velikom tranzitnom, kulturnom i istorijskom značaju i popularnosti koju ima, Novi Sad je sve popularnija lokacija za život. Novi Sad je drugi grad po veličini u Srbiji, a pored toga je i univerzitetski i izuzetno popularan turistički grad. Život u Novom Sadu može biti idealan zbog dobrog položaja grada, pregršt mogućnosti u njemu i izuzetne povoljnosti u odnosu na ostatak zemlje. Zbog toga, Novi Sad obiluje novim stambenim zgradama, stanovima koji niču svakodnevno i kućama koje čekaju svoje domaćine.

Pored izbora stana koji je u fokusu prilikom odabira nekretnine, jako je važno pronaći odgovarajuću agenciju za nekretnine. Kao izuzetan portal ističe se Roommateor, koji svojim klijentima nudi pregršt kvalitetnih i proverenih stanova u Novom Sadu, ali i ostalim velikim gradovima u Srbiji. Ponuda je zaista raznovrsna, a mogu se pronaći stanovi različitih struktura i kvadrature, poput jednosobnih i dvosobnih stanova. Pored toga, u poslednje vreme se beleži veliki porast interesovanja za duplex stanove u Novom Sadu. Duplex može biti odličan izbor za studente koji moraju da dele prostor, ali i za porodice i ostale grupe ljudi. Takođe, u ponudi su i stanovi u novogradnji ili starogradnji, sa ili bez centralnog grejanja.

Koje su najpopularnije lokacije u Novom Sadu za kupovinu stana?

Potraga za stanovima u Novom Sadu je iz dana u dan sve veća i kompleksnija. Tome značajno doprinose sve aktivnosti i zanimljivosti koje ovaj grad nudi, ali i povoljnosti u odnosu na ostale velike gradove Srbije. Potražnja za nekretninama u Novom Sadu varira od same lokacije, kao i od svih karakteristika koje nekretnina nudi. Iako je izuzetno velika potražnja stanova u užem centru grada, sve je više popularnija potražnja stanova na periferiji grada, što ima i mnoge prednosti. Zbog toga, stanovi se uglavnom traže u Novom naselju, Detelinari i Telepu.

Da Vas podsetimo:  Aforizmi - POREZ

Iako je ponuda nekretnina na tržištu znatno manja nego što je potražnja cene nekretnina su u stalnom porastu. Ipak, još uvek je moguće na prikladnom mestu u Novom Sadu pronaći savršen stan koji će ispuniti sva vaša očekivanja. Stanovi koji su u ponudi u Novom Sadu se prodaju izuzetno velikom brzinom, a pogotovo su takvi stanovi manjih kvadratura koji se nalaze na atraktivnijim lokacijama. Ipak, sve je više onih stanova na periferiji grada, daleko od gradske buke i gužve, a klijenti ih sve više biraju zbog mira i tišine koja je neprikosnovena kada je u pitanju izbor lokacije za život.

Kako odabrati stan u Novom Sadu po svojoj meri?

Odabir stana u Novom Sadu zavisiće najviše od afiniteta klijenata i njihovih želja. Novi Sad je grad koji nudi pregršt različitih opcija, a svako može pronaći stan po svojoj meri. Primera radi, novogradnja je odlična opcija za sve one koji žele da se što pre usele u stan, bez dodatnih ulaganja. Ukoliko se odlučite za novogradnju u Novom Sadu, uštedećete dosta novca i vremena, koje biste u suprotnom uložili u potencijalno renoviranje i izmene stana. Kvalitet novogradnje je uvek na najvišem nivou, budući da su u pitanju provereni i dobro urađeni stanovi, po najnovijim standardima. Stoga, funkcionalnost i praktičnost svake prostorije se neće ni dovoditi u pitanje, dok ćete vi biti zadovoljni svakim kutkom stana. Još jedna velika prednost jeste to što je novogradnja na periferiji, čime ćete sebi obezbediti miran život, daleko od gradske buke.

Sa druge strane, i kupovina starogradnje može da ima svoje prednosti. Stanovi na prodaju u Novom Sadu koji su rađeni u starogradnji imaju nižu cenu, zbog čega ćete kasnije moći neometano da ulažete u renoviranje i obnovu stana. U tom slučaju možete da angažujete stručnjaka koji će vam pomoći da izračunate i procenite sve potencijalne radove i troškove, kako bi vaše renoviranje i kasnije useljenje prošli baš onako kako ste i planirali.

Da Vas podsetimo:  Srbiju pogodio meteorološki fenomen – može da potraje nekoliko dana

Kupovina stanova u Novom Sadu može da nosi sa sobom dosta izazova, a svakako da je ovaj grad jedan od najpopularnijih u Srbiji za život. Zahvaljujući konstantnom rastu Novog Sada i svakodnevnom širenju grada, broj nekretnina u gradu je u sve većem porastu, a broj klijenata govori o kvalitetu koji se nudi građanima. Zbog toga, Novi Sad može biti idealno mesto za život svih onih koji vole tradicionalnost ovog grada, njegovu turističku ponudu i poslovne mogućnosti. Nekretnine u Novom Sadu variraju po ceni, kvadraturi i strukturi, a na vama je da odaberete stan po vašoj meri i uživate u svakom danu provedenom u njemu.

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime