KAKO SE ZAPOŠLJAVA? Pomoćnik Siniše Malog u centru gej skandala sa “lažnim Norvežaninom”

0
9671
gej skandal
Borko Milosavljević i Jasmin Buhić – Božidar – Arsenije – Kristijan Stenberg

Kompletna istina o lažnom Norvežaninu Jasminu Buhiću, alias Kristijan Stenberg, isplivala je preko serijala tekstova u listu “Blic”. Taj list je otkrio da je Jasmin Buhić, alias Kristijan Stenberg, poznatiji kao “lažni Norvežanin”, učestvovao u orgijama i gej aferama vladike Vasilija Kačavende.

Dnevni list “Blic” objavio je serijal tekstova o Jasminu Buhiću, lažnom Norvežaninu koji je preko sumnjive veze dobio posao u čak četiri beogradska javna preduzeća.

Lažni Norvežanin promenio je nekoliko identiteta.

Mi ga znamo kao Kristijana Stenberga, lažnog Norvežanina iz Gradske uprave. Prvo se zvao Jasmin Buhić i rodom je iz Mrkonjić Grada.

Jedno vreme je bio i monah Arsenije iz manastira Papraća, opština Šekovići, jugozapadno od Zvornika.

Poznat je i kao Božidar iz Norveške, gde je poslednji put viđen u Kristijansandu kako ga policija privodi s torbom za koju se verovalo da je puna narkotika.

Pošto je napustio islam i postao pravoslavac, Buhić – Stenberg je uzeo kršteno ime Božidar. Jedno vreme je bio jeromonaha Arsenije, mladi iguman manastira Papraća, koji je “naročito bio dragog vladiki Kačavendi“.

Tamo ga pamte kao “lepog dečačića” kod je Kačavenda “prihvatio kao svog”. Kako je “Blic” ranije pisao, Buhić – Stenberg je u to vreme, dok je bio iguman manastira Papraća od 1995. do 1997. godine, vodio živopisan dnevnik o orgijama i razvratu u Kačavendinom manastiru.

Buhić – Stenberg je u taj dnevnik zapisivao do detalja ko je s kim orgijao, koliko puta, kada i kako, a u dnevniku su se nalazili “suveniri, fotografije, dlačice”…

Niko ne zna šta se tačno desilo sa dnevnikom koji se jedno vreme nalazio u lokalnoj policijskoj stanici.

Međutim, dok se raspravlja o burnoj prošlosti lažnog Norvežanina, pažnja javnosti skrenuta je sa čoveka koji je Buhića – Stenberga zapravo zaposlio u četiri beogradska javna preduzeća.

Da Vas podsetimo:  Uhapšena starica (78) u šumi, kod sebe imala drogu?

Lažni Norvežanin je “vukao za nos pola Beograda” zbog pomoćnika gradonačelnika Beograda Borka Milosavljevića.

Buhić – Stenberg je, između ostalog, radio u Gradskoj upravi za cene. Vredi podsetiti da je Milosavljević, do imenovanja na mesto pomoćnika gradonačelnika, obavljao funkciju direktora Gradske uprave za cene.

Buhić – Stenberg i Milosavljević rođeni su približno istih godina – Buhić – Stenberg 1976. godine (predstavljao se da je rođen 1978. godine), dok je Milosavljević rođen 1979. godine.

Kako je Buhić – Stenberg dobio posao u Gradskoj upravi? Kako Teleprompter.rs saznaje, u beogradskim političkim krugovima kruže priče da su Buhić – Stenberg i Milosavljević bili u emotivnoj vezi i da je Buhić preko te veze dobio posao u Gradskoj upravi za cene.

S druge strane, gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je najverovatnije znao preko koje veze je Buhić – Stenberg dobio posao u Gradskoj upravi, više puta je ponovio da je Buhić – Stenberg dobio posao po zakonu.

– Stenberg je, kad se zapošljavao u gradsku upravu, dao sve validne papire i izvod iz državljanstva i validnu ličnu kartu i na tome se sve ono što gradska uprava može da uradi završava, rekao je juče Mali.

Mali je na samom početku afere oko lažnog Norvežanina tvrdio da je to podmetačina Demokratske stranke. Međutim, ispostavilo se na kraju da je lažni Norvežanin ustvari “podmetačina” njegovog pomoćnika.

Sasvim je izvesno da je Buhić – Stenberg dobio posao na osnovu važeće lične karte, ali gradski čelnici uporno izbegavaju da potvrde da Buhić – Stenberg nije dobio posao preko konkursa kao i svi drugi građani, već je dobio posao na osnovu “bliske veze” sa pomoćnikom Siniše Malog.

Iako je neverovatna životna priča Jasmina Buhića – Božidara – Arsenija – Kristijana Stenberga izuzetno atraktivna za javnost, da nije bilo veze sa Borkom Milosavljevićev, njegove putešestvije kroz državna preduzeća i državnu upravu ne bi bile moguće!

Da Vas podsetimo:  Ikodinović: Igrače Partizana terali na skup SNS – to nije radio ni Milošević

Borko Milosavljević vešto izbegava kontakt sa novinarima od izbijanja afere.

Teleprompter

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime