Kako su Gašići kupili kuću u Kruševcu za petinu stvarne cene

0
2490

Demokratska stranka obaveštava građane Kruševca, a posebno bivše radnike i stečajne poverioce ,, Stevanović Investa „ da je porodična firma ministra Bratislava Gašića, BG Produkt 1996 iz Kruševca, kupila kuću u Karadžićevoj ulici broj 7 po ceni od 3.600.000,00 dinara, iako je procenjena vrednost ove kuće u stečajnom postupku bila 17.722.961,07 dinara.

Gasic

Na ovaj način je porodična firma ministra Bratislava Gašića manje platila kuću u Karadžićevoj ulici broj 7 za čitavih 14.122.961,00 dinara .

Screen-Shot-2015-08-27-at-10.21.03-1024x866

Ugovor o prodaji kuće u Karadžićevoj ulici broj 7 zaključen je dana 18.05.2015. godine u okviru stečajnog postupka koji se vodi prema stečajnom dužniku ,, Stevanović Invest„ iz Kruševca .
Na ovaj način, imovina stečajnog dužnika – preduzeća ,, Stevanović invest„ prodata je za 14.122.961,00 dinara ispod cene, pa bivši radnici i stečajni poverioci ,, Stevanović Investa„ neće moći da namire svoje potraživanje u stečajnom postupku protiv ,, Stevanović Investa „, zbog čega je odgovorna porodična firma ministra Bratislava Gašića koja se zove ,, BG Produkt 1996 „ iz Kruševca.

Demokratska stranka ističe da je sada jasno zbog čega je Srpska napredna stranka toliko žurila da se uredi Karadžićeva ulica u Kruševcu, a to je zbog toga što porodična firma Bratislava Gašića sada u toj ulici ima kuću za jeftine pare, pa nije red da se ne uloži nešto budžetskih para u sređivanje Karadžićeve ulice gde naprednjački lider u Kruševcu Bratislav Gašić ima kuću.

Demokratska stranka obaveštava građane Kruševca da iza kupovine medija u Srbiji od strane Radojice Milosavljevića – Maše, istaknutog člana SPS i bivšeg zamenika gradonačelnika, stoji Bratislav Gašić i Srpska napredna stranka. Pošto su rezultati trogodišnje vladavine katastrofalni za građane, koji iz dana u dan sve lošije žive, odlučili su da pokušaju lažima i obmana na lokalnim medijima da naprave medijski mrak i da na taj način menjaju svest građana. Privatizovani mediji poslužiće samo za lokalne izbore i biće ugašeni posle lokalnih izbora. Od obećanj o boljem životu, definitivno, nema ništa.

Da Vas podsetimo:  Da li je Dejton garant Republike Srpske?

Grad Kruševac ima još jedan izuzetak. Na čelu grdske uprave nalazi se vršilac dužnosti načelnika, iako je to suprotnosti sa Zakonom o lokalnoj upravi. Načelnik se bira konkursom, koji se ne raspisuje zato što sadašnji vršilac dužnosti Ivan Anđelić ne ispunjava uslove konkursa pošto je završio privatni pravni fakultet krajem 2012.godine.

opozicionar.com /Izvor: OO DS Kruševac Info

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime