Kako Trilaterala sprema „novog Vučića“

2
1631

kolinda-zorana-830x5532Kolinda i Zorana

Poslušnički mediji u Beogradu ovih dana su od zapadnjačkih gazda dobili novu agendu ponašanja. Ukratko, radi se o besomučnom promovisanju Zorane Mihajlović kao novog lidera briselsko-izdajničkog kartela, odnosno „novog Aleksandra Vučića“. Onaj pravi, po svemu sudeći, je na putu da postane potrošna roba Vašingtona i Brisela.

Sve je počelo još u novogodišnjem broju dnevnog lista „Blic“, gde je uz obilje „fotošopa“ uredništvo ovog prozapadnog medija pokušalo da na naslovnoj, drugoj i trećoj strani prilično debeljuškastu i nezgrapnu ministarku bezuspeno predstavi kao lepoticu, brižnu majku i još požrtvovaniju političarku od premijera.

Cirkus je nastavljen prethodnih dana, kada su uz „Blic“, „Alo“ i magazin „Nedeljnik“ pokrenuli seriju tekstova o tome da je Mihajlovićeva na meti Vučića jer će ga zameniti na čelu SNS, postati predsednica Srbije, „preuzeti mu popularnost“. Banalnim tekstovima, „Blic“ i „Alo“ bukvalno vređaju inteligenciju čitaoca, kojima serviraju toliko površnu propagandu, da je prosto neprijatno čitati „podatke“ o tome da je Zorana najpopularniji član Vlade, da bi narod voleo da ona postane srpska Kolinda Kitarović, da joj je interes naroda najvažniji…

Posebno su interesantni botovski komentari ispod tekstova, koji bez imalo šlifa jasno ukazuju da dolaze iz iste Zoranine propagandne kuhinje.

Sada je jasno da Mihajlovićeva, inače član organizacije u sastavu Trilateralne komisije, poslužiti kao novi mamac koji bi Srbi trebalo da zagrizu.

Kako izgleda banalna propaganda u poslušničkim srpskim medijima, možete da pročitate u nastavku:

ZORANA MIHAJLOVIĆ U VUČIĆEVOJ NEMILOSTI: Premijer nezadovoljan ambicijama ministarke
ZORANA MIHAJLOVIĆ O TOMI NIKOLIĆU: Volela bih da vidim više energije kod predsednika Srbije
POMOZITE PREMIJERU: Izaberite najboljeg i najgoreg ministra u Vladi Srbije

(Srbin info – Aleksej Dimitrijević)

2 KOMENTARA

  1. ,,debeljuškastu i nezgrapnu ministarku,, To je bilo pre….sada (2021.) su imenovane stesale svoju liniju, trceci i noseci ponude tamo gde treba i kome treba.

  2. Ovo je nešto najsmešnije što sam čula u poslednje vreme. Ako im je to plan, neka znaju da su sto posto promašili. Ovako antipatičnu osobu ne mogu da pretvore u nešto lepo. Nema šanse, narod je toliko ne trpi da će je smaći pre nego što pokuša da preuzme vođstvo u SNS.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime