Kakva vlast, takva i ulica

0
1039

Ako bi po onoj narodnoj rekli da ne pada sneg da prekrije breg, nego da svaka zverka pokaže svoj trag, onda bi za izvođenje radova na izgradnji ili rekonstrukciji čačanskih ulica mogli da kažemo da ne pada kiša da zalije bašte, nego da se pokaže kvalitet građevinskih radova.

Najsvežiji primer je rekonstrukcija ulice Veselina Milikića. Tokom lepih i suvih dana činilo se da je sve u najboljem redu i da smo konačno dobili primer kvalitetno obavljenog posla. Naročito kada su šahte u pitanju, jer je ovo postao jedan od retkih, ako ne i jedini primer u Čačku, da  su poklopci šahta na kolovozu u nivou sa asfaltom.

Jedina primedba koja se mogla čuti je da je asfalt pomalo „valovit“ na pojedinim delovima kolovoza.

A onda je pala kiša i u našu redakciju stigao sledeći mejl:

Poštovani,

Evo kako posle kiše izgleda ( „ponos i dika“ gradske vlasti) ulica Veselina Milikića, koja je rađena nekoliko meseci i puštena na upotrebu!

Na stranu to što je, po svoj prilici, asfalt potaban petama umesto da je povaljan valjkom – što se obično tako radi – pa sada vozila idu kao po talasima. Pitam se samo kakva li bi tek izgledala da nije u blizini gradonačelnikovog bioskopa.

Ovako, onaj ko se vozi u kolima hitne pomoći rizikuje da dobije morsku bolest.

Bruka i sramota. I šta sad? Od naših para je urađena ova karikatura od ulice …i pojeo vuk magarca. Umesto da onaj ko je ovo „radio“ O SVOM TROŠKU skine ovaj asfalt i stavi nov, i naravno povalja VALJKOM!

Doduše…kakva vlast – takva(e) ulica(e).

Dragan Kolarević – Sony
Izvor: ozonpress.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime