Kandidat SNS za Zaštitnika građana nakon 13 godina studiranja završio sa ocenom 6!

2
1394

Kako Info žurnal saznaje kandidat Srpske napredne strane za Zaštitnika građana, Zoran Pašalić, studirao je punih 13 godina i na kraju završio sa ocenom 6.73! Neko posle toliko godina studiranja, za tu poziciju bi najmanje trebao da ima ocenu 10.

Medija Centar Beograd, Info žurnal
Zoran Pašalić /Medija Centar Beograd, Info žurnal

Ovo je još jedan u nizu načina uništavanja države koji SNS priređuje građanima Srbije. Pogrešni ljudi na pogrešnim mestima. Sistem ne može da funkcioniše baš zbog ovakvih nepodobnih političkih karijerista. Ovo je sramota za Srbiju, kakvu do sada nije doživela.

Srpska napredne stranka (SNS), Socijalistička partija Srbije (SPS) i Pokret socijalista (PS) predložili su Odboru Skupštine Srbije predsednika Prekršajno apelacionog suda Zorana Pašalića za zaštitnika građana, rečeno je agenciji Beta u parlamentu.

U obrazloženju je navedeno da Pašalić poseduje više od 10 godina radnog iskustva na pravnim poslovima koji su od značaja za obavljanje poslova iz nadležnosti zaštitnika građana, da poseduje visoke moralne i stručne kvalitete, kao i zapaženo višegodišnje iskustvo u oblasti zaštite prava građana.

6

Odbor će u petak održati sednicu na čijem dnevnom redu je razmatranje pristiglih predloga kandidata za zaštitnika građana. Među predlozima su i tri predloga opozicionih stranaka: DS i SDS predložili su vršioca funkcije zaštitnika građana Miloša Jankovića, SRS Ekatarinu Marinković i DJB funkcionera tog pokreta Vojina Biljića.

www.infozurnal.net

2 KOMENTARA

    • Тачно. Не би му мајка рекла „чедо“. Међутим, недостатак му је то што је стварно завршио факултет – најцењенији су кадрови са купљеним дипломама…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime