Kapilarni glasovi

2
10381

1Jedina obećanja koja SNS ispunjava jesu vezana za njihove članove. Ako vam obećaju da ćete dobiti posao ukoliko se učlanite dobićete ga, ukoliko vam obećaju da ćete izgubiti posao jer niste lojalni izgubićete ga.

Ovo je predsednički kandidat Saša Janković rekao u emisiji Presing i bio potpuno u pravu.

Kad pristanete da se učlanite u SNS i dobijete posao kako biste preživeli, kad dođe red na izbore daju vam ovakvu listu i obavezu da skupite najmanje 10 kapilarnih odnosno sigurnih glasova za tu stranku

Ukoliko to odbijete ostajete bez posla!

Moja preporuka je da pristanete na sakupljanje kapilarnih glasova, jer razumem da u ovakvoj situaciji nemate puno izbora i egzistencija je ipak ispred svega.

Kada sakupite te glasove morate i dokazati da su glasali. Za to postoje dve opcije, jedna je da fotografišu glasački listić i pošalju vam, a druga je da dobijete već popunjen listić i samo ga ubacite, a onaj koji dobijete na biračkom mestu vratite u stranku.

Ovaj metod se naziva “bugarski voz”!

Ovo je organizovana krađa izbora kroz ucenu!

2Ukoliko ste naterani na ovako nešto postoje dva izlaza.
Jedan je da poništite glas tako što ćete prvo zaokružiti SNS, a onda i još neku listu,
Drugi je da uradite kao što je prikazano na slici, listić je sa parlamentarnih izbora, ali važi isti princip i za predsedničke, pa će se kontrolori na izborima izboriti da se vaš glas važi!

Zaokružite kao što je od vas traženo, fotografišite, onda to precrtajte i glasajte za onog koga želite. Levica Srbije je odabrana izvlačenjem. 

Prema preporuci RIK svaki glas na kome se jasno može utvrditi za koga je se važi i broji. U svakom slučaju to će znati kontrolori opozicije čiji je posao da se izbore i spreče krađu.

Da Vas podsetimo:  Zbog Beograda na vodi ništa od povezivanja Savskog keja s Ušćem

Vi ne morate biti junak, dovoljno je da uradite sve kako vas ne bi grizla savest.

Moramo se boriti za demokratiju!

Aleksandar Radovanović

https://gradjanskarepublika.wordpress.com

2 KOMENTARA

  1. Bože, ima li kraja našim poniženjima? Da li je autor članka glupavo duhovit ili zao? Način umirenje savesti za pakt sa đavolom, izdaju društva, gaženje ličnog dostojanstva, zaposlenje kao „nešto više od siromaštva“ poniznost kao “ nešto više od roba“ ???? O kojoj savesti autor teksta priča? Da li je, uopšte svestan posledica svojih reči? Nije se dosetio da bi, po savest, bilo jedino ispravno tim ništarijama iz SNS reći: Nosite se i vi i vaše zaposlenje. Ionako zaposlenje, za još godinu dana pod upravom SNSa, neće imati niko. Čoveka, njegov život i njegovu savest određuju njegove odluke. A one moraju biti promišljene, bazirane na dostojanstvu i svesti o sebi i drugima, i, naravno, usmerene ka budućnosti. Ajde da razmislimo? Kako smo dopali ovakvog gliba u kome se davimo? Pobogu Srbi, što smo siromašniji sve manje jedemo svinjetinu a sve smo veće svinje. Ovo su ozbiljna i teška vremena. Šalom se distanciramo i snažimo duh. Kroz šalu i kritikujemo. Ali se ne zajebavamo sa posledicama prodaje duše đavolu.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime