Karić na tribini Pokreta Snaga Srbije – BK: Mi smo pobednici!

2
2585

U prepunoj sali opštine Stari grad u Beogradu, više od hiljadu simpatizera i članova Pokreta Snaga Srbije – Bogoljub Karić danas su prisustvovali tribini koju je otvorio zamenik predsednika Pokreta SNAGA SRBIJE-BK Dragomir J. Karić.

Govorio je o ekonomskom razvoju Republike Srbije i grada Beograda, o zapošljavanju ljudi, da Novi Beograd treba da bude najveći finansijski centar Jugoistočne Evrope, srpski Wall Street gde će sve banke i fondovi doći.

Kako je istakao na tribini, zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću, Srbija danas pruža najveće garancije za ulaganje i predstavlja najjače partnere Jugoistočne Evrope za strane investicije, od Kine, Indije, Amerike, Evropske Unije do velike Rusije.

„Niko bolje to ne zna i ne može od nas koji već 50 godina, pet punih decenija, kako smo krenuli iz Peći s prvom privatnom fabrikom i u Sovjetskom Savezu i u velikoj Kini, radimo danas i ostvarujemo neviđene uspehe u svetu. Svuda smo cenjeni i poštovani, u svim državama su nam vrata otvorena. Želimo da svoje iskustvo i svoje znanje prenesemo našim ljudima u Srbiji, nećemo da naše ljude uče kako se seje salata, proizvodi voće, povrće, već to naši ljudi najbolje znaju. Na našoj zemlji srpskoj naši treba da postanu milioneri i da proizvode sve to“, poručio je Karić.

On je dodao da ako Holandija može milijarde da zaradi od proizvodnje cveća i lala, može i Srbija da zarađuje milijarde od proizvodnje voća i povrća ne samo u Srbiji već u celom svetu.

„Tu su farme, farmeri srpski, za to su potrebni uslovi koje će država obezbediti, a to su i beskamatni krediti sa jedan odsto na 30 godina za koje se mi zalažemo već pune tri decenije. Kada to obezbedimo, nas srpski tajkun, to jest domaćin, jer tako Japanci nazivaju domaćina, srpski domaćin ostvariće rezultate ne slabije od evropskih, američkih i japanskih“, izjavio je karić na tribini.

Da Vas podsetimo:  Zanemarene srpsko-češke veze

Uz ogroman aplauz koji je dobio Dragomir J. Karić, predložena je šetnja gradom Beogradom i data ogromna podrška lideru Pokreta SNAGA SRBIJE, Bogoljubu J.  Kariću.

„Želimo da što pre dođe da počne da radi, Srbija treba da radi da se gradi i da rađa. Karići su sve te uslove ispunili davno“, poručio je Karić.

Informativana služba

Pokret SNAGA SRBIJE-BK

2 KOMENTARA

  1. umesto u zatvoru,oni propagiraju kriminal.naravno kad su ih ovi abolirali.verovatno će jednog dana svi biti na istom mestu.samo što će tada biti oslobođeni iz zatvora oni što nisu platili kazne jer nisu imali svetlo na bicikli.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime