Karikature Vučića i Bulatovića mogle bi da osvanu po niškim rupama

1
1181

Nišlije nezadovoljne stanjem ulica rupe po gradu opet su obeležile sa „SNS ofrlje“ i „SNS rupa“. Sada su nadležnima dali i ultimatum – da sve rupe zakrpe u roku od 3 dana ili će ih obeležavati karikaturama predsednika Srbije Aleksandra Vučića i gradonačelnika Niša Darka Bulatovića.

Asfaltiranje i rekonstrukcije ulica u Nišu traju nekoliko meseci, ali nezadovoljnih kvalitetom učinjenog i dalje ima. Aktivisti su rupe u Zetskoj, Vojvode Tankosića i ulici Dušana Popovića obeležili nazivom vladajuće SNS.

Javna preduzeća prave haos po gradu – nakon obavljenih radova, ostavljaju rupe po ulicama, bez ikakve zaštite ili saobraćajne signalizacije. Rupe stoje mesecima, a za to vreme se na sve strane raznosi šljunak i diže prašina. Skandalozno je što ovakav nemar nimalo ne pogađa našeg gradonačelnika – navode aktivisti.

Do sada su samo pisali SNS na rupama, ali sada prete karikaturama.

Dajemo rok od tri dana da se rupe zakrpe. U suprotnom, krećemo sa obeležavanjem svih rupa širom grada, samo što će se ovaj put na asfaltu naći karikature Darka Bulatovića i njegovog glavnog šefa iz Beograda (Vučića) – napominju aktivisti.

Podsetimo, akcija “SNS rupa” krenula je početkom februara iz Ulice Vojvode Tankosića kod Doma zdravlja, koja posle radova oko novog parkinga nije vraćena u prvobitno stanje. Nastavljena je i na Paliluli, pa proširena sa 9 novih rupa.

M. Zirojević
Izvor: Južne vesti

1 KOMENTAR

  1. То ће да буду неке, страшне карикатуре?Могуће да незадовољни суграђани желе да шпартају по њима?Само пазите драге Нишлије, те карикатуре нису лежећи полицајци…они вребају, иза угла.Ко зна, можда то:офрље, и рупа, постану брендови.Интересантно у Вашем комшилуку постоји кафић Рупа.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime