Kazna za ceo srpski narod na KiM

0
1551

Takozvani “zamenik ministra inostranih poslova“ nepriznate tvorevine na KiM, javno nagovestio kaznu za ceo srpski narod na KiM zbog namere jednog Srbina!

Oni

Toliko o samostalnosti Srba u šiptarskim „institucijama“

Petrit Seljimi, funkcioner nepriznate šiptarske „vlade“ na Kosovu i Metohiji, iznerviran pomenom imena Slobodana Miloševića i namere jednog Srbina da po njemu nazove ulicu u Kosovskom Pomoraljvlju, izjavio je da će tu „grešku“ platiti svi kosovski Srbi i da uvek tako i bude.

Vidno potresen vešću da je tabla sa imenom bivšeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića, najverovatnije ubijenog u Hagu, spremna da bude postavljena u selu Ranilug, opština Gnjilane, kao naziv jedne od tamošnjih ulica, Seljimi je na svom nalogu na Tviteru napisao: „Ovo im neće proći. A neće ni pomoći kosovskim Srbima“. U nastavku je citirao naslov jednih od šiptarskih novina iz Prištine: „Gradonačelnik opštine Ranilug nazvaće tamošnju ulicu po Slobodanu Miloševiću“.

Na ovo je jedan od (najverovatnije) Srba upitao „Šta „kosovski Srbi“ imaju sa jednim „gradonačelnikom“ jednog sela“? Da li je to uobičajena reakcija? Jedan Srbin učini – svi Srbi stradaju na Kosovu“?

„Budimo realni“, odgovorio je Seljimi „šta, na obe strane albanskoj ili srpskoj, političari urade (ili ne urade) najčešće narod za to plati. To je prosto tako“ konstatovao je on.

„Znači, tako to ide“ nastavio je (najverovatnije) Srbin. Dobro je znati da je to legitimno, makar je opravdano“ ironično je završio Seljimijev sagovornik.

oni su
Američka škola demokratije…

Petrit Seljimi nije smatrao da ima potrebe dalje objašnjavati situaciju. Nema veze što je sve javno jer – to je prosto tako!

I jeste, u to nema sumnje. Ali to važi samo za jednu – srpsku stranu. Za Šiptarsku to bude drugačije. Oni budu nagrađeni za svoja zlodela bilo da ih čine pojedinci bilo narod masovno – poput perioda nakon okupacije Kosva i Metohije 1999. godine ili 17. marta 2004. čega se tako jako dobro sećamo, upravo ovih dana.

Da Vas podsetimo:  Ukidanjem srpskog jezika i ćirilice u školama u Hrvatskoj, Plenković ispunjava Tuđmanov amanet

Baš zbog toga neko je na kraju dodaoda „Srbi mogu da vide (u Prištini) statuu srpskog ubice Bila Klintona kao i drugih UĆK ubica svuda naokolo“. I ovo je ostalo bez odgovora.

Petrit Seljimi je blizak i srpskim vlastima i to bivši koordinator za implementaciju Sporazuma regionalne saradnje  tzv., „Kosova“ i Srbije. Inače je i član šiptarske takozvane „državne komisije o verskim slobodama“. U šiptarskom nepriznatom „Ministarstvu spoljnih poslova Kosova“, Seljimi aktivno radi na lobiranju za priznavanje Kosova u međunarodnim organizacijama, kao i na promovisanju unutrašnjeg pomirenja. On je osnovao Međuversku Inicijativu Kosova koja aktivno sprovodi Ekumenski dijalog u ovoj okupiranoj srpskoj pokrajini.

Eto tako, i to javno, razmišlja jedan od onih ljudi iz jedne od onih „vlada“ sa kojima pregovaraju srpski političari. Takva će budućnost srpskog naroda na Kosovu i Metohiji biti sve dok je vlast u Šiptarskim rukama. Bilo da je bez famozne Zajednice srpskih opština, bilo da je ikada biti – funkcionalna po „zakonima“ ovih šiptara i njihove „vlade“.


Pripremile: KM Novine

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime