Klinci na najvažnijim državnim funkcijama

2
31188

Kako Teleprompter.rs ekskluzivno saznaje od izvora iz Vlade Srbije, klinci bez dana radnog iskustva sede na najvažnijim državnim funkcijama. Kada nam je Aleksandar Vučić obećao da će zaposliti omladinu, nisamo znali da će tu “privilegiju” dobiti samo omladinci iz Srpske napredne stranke.

fFGHZ8d

Nemanja Manjak

Nemanja Manjak, 1987. godište, trenutno radi kao zamenik generalnog direktora u JKP “Zelenilo u Beogradu. Kako kaže naš izvor iz Vlade, Manjak je blizak saradnik ministra uutrašnjih poslova, Nebojše Stefanovića.

tkse3GR

Prema podacima Agencije za borbu protiv korupcije i spisku odbornika Grada Beograda, Manjak je naprednjački odbornik u Skupštini Beograda. Kao odbornik, ovaj naprednjak zarađuje svega 17.000 dinara, ali na svom imenu ima BMW koji je kupio. Ranije je radio u “Koridorima Srbije doo” na poslovima koordinacije, komunikacije i uspostavljanja odnosa sa eksternim klijentima. Plata mu je bila nešto veća od 95.00o dinara.

Mirjana Knežević

Mirjana Knežević (27) radi kao posebna savetnica ministarke Zorane Mihajlović. Inače, Kneževićeva je supruga Aleksandra Jovičića, narodnog poslanika Srpske napredne stranke. Na njihovoj svadbi početkom oktobra prošle godine, bili su Zorana Mihajlović sa sinom, Siniša Mali sa suprugom, Nebojša Stefanović sa suprugom, Zoran Babić sa suprugom, Radomir Nikolić sa suprugom i Bratislav Gašić.

bqdQHag

Goran Đikanović

Goran Đikanović, 1984. godište, trenutno sedi u fotelji odbora direktora AD “Bačka Sivac” – u restrukturiranju kao član odbora direktora. Izvor Teleprompter.rs iz Vlade Srbije kaže da je Đikanović ranije radio u kabinetu prvog potpredsednika Vlade, Aleksandra Vučića, na predstavkama građana. Naš izvor dodaje da je Đikanović trenutno “projekt koordinator” u Generalnom sekretarijatu u Vladi Srbije.

Jovana Jovanović

Jovana Jovanović, 1987. godište, sedi u fotelji odbora direktora AD “Sebe – Tamiš” – u restrukturiranju. Izvor iz Vlade dodaje da je Jovanovićeva, kao i njen kolega Đikanović, ranije radila kao savetnica u kabinetu prvog potpredsednika Vlade, Aleksandra Vučića.

Da Vas podsetimo:  Ekspo 2027: manje hleba, više (video) igara

Milica Janković

Milica Jovanović, 1984. godište, kao i Đikanović i Jovanovićeva, sedi u fotelji odbora direktora, ali u AD “Mala Bosna” – u restrukturiranju. Kao po ključu, naš izvor dodaje, Jankovićeva je pre direktorske fotelje sedela u kabineta prvog potpredsednika Vlade, Aleksandra Vučića gde je radila na poslovima koordinacije, a od 2013. godine, radi kao svetnica u Ministarstvu poljoprivrede.

Danilo Cicmil

Danilo Cicmil, 1986. godište, savetuje predsednika Vlade, Aleksandra Vučića. On je takođe i šef radne grupe sa Al Ravafedom, član Nadzornog odbora u “Air Serbia” i član Nadzornog odbora u “Fiat automobili Srbija doo”. Pored Cicmila, u Nadzornom odboru “Air Serbia” sede još i Siniša Mali, gradonačelnik Beograda kao i Suzana Vasiljević, Vučićeva savetnica za medije. Na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije nije objavljena Cicmilova imovinska karta.

Neda Galić

Neda Galić, 1986. godište, radi kao savetnica u Ministarstvu privrede, a ima i fotelju u Nadzornom odboru “Fiat automobili Srbija”.

Mario Maletić

Mario Maletić, 1985. godište, ranije je bio koordinator SNS botova, a nedavno je napredovao do mesta savetnika ministra pravde. Pažnju javnosti skrenuo je na sebe kada se na svom Tviter nalogu pohvalio svojom “muškošću”.

cC1aOrC
Mario Maletić

4R1llnc
Mario Maletić

Podsetimo da je u Selakovićevom kabinetu zaposlen i Nikola Savić (27) koji je u javnosti postao poznat kada je na svoj Fejbuk profilu objavio fotografiju snajpera sa kojim je ubijen Zoran Đinđić. Opširnije na tu temu pročitajte OVDE.

9IP8Ghs
Nikola Savić

Simo Čulić

Simo Čulić, 1989. godište, sa svojih 26 godina radio kao savetnik za medije predsednika Tomislava Nikolića.

CUJE3ka

Relja Ognjenović

Relja Ognjenović, 1990. godište, zaposlen je kao član opštinskog veća Opštine Voždovac zadužen za saobraćaj (!). Kako saznejmo, Relja ima platu od 97.000 dinara i pozamašan dosije u policiji. On je, inače, javnosti postao poznat kao jedan od najboljih drugova maloletnog sina premijera Vučića, Danila, sa kojim često izlazi u noćne pijanke po najskupljim beogradskim splavovima.

Da Vas podsetimo:  Kampanja u Srbiji: Kosovo donosi poene, EU je tema samo za "političke kamikaze"

D4BudB9
Danilo Vučić i Relja Ognjenović

Ovakva omladina se ovako zapošljava! Inače, svi oni imaju ambicije da postanu najviši državni funkcioneri. Na primer, Ognjenović je na svom Fejsbuk profilu napisao da bi želeo da postane ministar, a Aleksandar Jovičić je u jednom intervjuu izjavio da bi želeo da postane premijer. Ovako će nam Srbija izgledati u budućnosti!

Izvor: http://www.teleprompter.rs

2 KOMENTARA

  1. Kad ih ovako pogledam, raaazne misli mi padaju na pamet. Porasla deca pa bi da se igraju politike i moci a ne znaju da to ume da zaboli. Naucice, ima vremena. Ali do tada….nasa deca, nas roditelja koji smo pripadnici tzv.srednjeg-nepostojeceg sloja u Srbiji, cekace posao godinama. A ovi misevi ce se siriti, rasti, krasti, bogatiti se. TVRDIM da nijedan od ovih nije bez rodbinske ili partijske veze upao na bilo koje od nevedenih pozicija vlasti. Kladim se u Nikolica&Svemudrog.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime