Ko će pre pod Vučićev kišobran: SPS posle bednika postali i pokvarene devojčice

1
1009

dfgshjn25494-640x477Napadi vladajuće SNS na koalicionog partnera SPS se nastavljaju, a posle Zorane Mihajlović oštrim rečima oglasio se i Aleksandar Jovičić.

Funkcioner SNS je, posle objavljivanja fotografije Branka Ružića sa navijačem koji je vređao premijera, a potom i njegovog izvinjenja, rekao da bi Ružić prvo da skandira, a posle da pušta “suzice izvinjenja”. Ta izjava je stigla preko Tvitera samo nekoliko sati nakon što je Zorana Mihajlović upotrebila izraz “bednici”.

“Pokvarena devojčica bi posle primitivnog napada da glumi žrtvu”, napisao je Jovičić na svom Tviter nalogu.

Ružić je nedavno na svom Fejsbuk profilu najpre postavio, a zatim i uklonio, zajedničku fotografiju sa Igorom Mikićem, koji je tokom pauze fudbalske utakmice Srbija-Albanija vređao premijera Aleksandra Vučića.

Ružić je ispod fotografije napisao: “Moje prvo upoznavanje sa čovekom, ljudinom Igorom Mikićem, rodom iz Peći. Divan čovek, čestit, pošten i, što je meni najvažnije, grobar od glave do pete”.

Na to su reagovali iz SNS, pa je tako potpredsednik naprednjaka Nebojša Stefanović ocenio da pojedinci, među kojima prednjače funckioneri SPS, licemerno žele da budu deo vlade a otvoreno rade protiv premijera, zbog čega bi trebalo da snose političke sankcije.

Premijer Vučić rekao je, u vezi s polemikom između SNS i SPS koja se vodi, da se ne bavi stranačkim pitanjima, već da radi na dobrobiti zemlje i građana.

Na pitanje šta očekuje od Dačića u vezi sa ponašanjem Ružića, on je istakao da ne očekuje ništa i da ga je “baš briga” za sve te priče.

Ranije je potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je da predstavnici SPS, koalicionog partnera, poslednjih dana i meseci izgovaraju mnoge laži, istovremeno pokušavajući da od sebe prave žrtve.

Da Vas podsetimo:  Godine koje su pojeli petooktobarski mrmoti

Pre nekoliko dana reagovao je i lider SPS Ivica Dačić koji je najavio da će razgovarati sa Ružićem o fotografiji, istakavši da je takvo ponašanje nedopustivo i da će o njemu biti reči na organima stranke.

Ružić se potom izvinio glasačima SNS i SPS, kao i Vučiću i Dačiću zbog, kako je naveo, pogrešnog utiska koji se stekao u javnosti kada je na svoj fejsbuk profil okačio fotografiju sa Mikićem.

On je na svojoj Fejsbuk stranici saopštio da njegov motiv ni na koji način nije bio utemeljen u želji da ospori, oponira ili devalvira rad reformske vlade, čiji je kako je naveo, dragocen i vredan deo stranka čiji je on potpredsednik.

Međutim, premijer i lider SNS izjavio je potom da nije razumeo zbog čega se Ružić izvinjava i predsedniku SPS Dačiću.

“Ako vam se neko izvini pet dana kasnije, pa se uz to izvini i Dačiću – nisam baš razumeo što njemu”, rekao je Vučić.

Tanjug

1 KOMENTAR

  1. Biće ovde perverzija. A i red je da se građani Srbije malo zabave, dok ne počnu da se bave, dok ne dođe vreme da se pozabave……. ozbiljnim pitanjima.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime