Ko je izvor nestabilnosti

„Davladine“ organizacije

0
900

Hašim Tači, predsednik NATO-vog protektorata pod međunarodno priznatim nazivom Kosovo–UNMIK, reče da je Srbija izvor nestabilnosti u regionu. Eto, Srbija verovatno nema priznanje UN, biće da je ona promenila etničku strukturu pa je za sto godina sa polovine njen narod počeo da čini preko 90% njenog stanovništva, da je ona pokušavala da se otcepi od države koja joj je davala puna kulurna, verska i politička prava, na tom putu ona je svakako stajala na stranu svake tuđinske sile imperijalnih namera – sultanske samovlade zaslepljene verskim fanatizmom, habsburškog militarizma, italijanskog fašizma, nemačkog nacizma, enverističkog staljinizma i, konačno, agresivnog natoizma… I biće da je onih 12% stanovništva Kosova–UNMIK koliko su činili Srbi, bilo jako fašisoidno i agresivno kada su zapremili 40% žrtava rata NATO i albanskih terorista protiv Srbije.

Brisel-Kosovo-Srbija-dacic-taci-vucic-foto-EUNa Brdu kod Kranja, u privatnoj imovini Karađorđevića, koju Slovenija neće da vrati pravim vlasnicima, Tači je naišao na otpor predsednikâ Srbije i Makedonije. Od suseda je nedostajala samo solidarnost Crne Gore. Države čija manjina je bila nestala na Kosovu (svakako od dobrog i lepog života), koja ne brine o Srbima – koji čine trećinu njenih stanovnika a čija braća su prognana pre svega iz Metohije i koja ima granični problem sa Kosovom–UMNIK i čiji Rečnik albanski poslanik secka u froncle usred skupštine… Ali Filip Vujanović, lažni predsednik Crne Gore, odbio je da kaže istinu i svrsta se uz dvojicu predsednika sestrinskih republika. Time nije ostao neutralan kako misli da je izgledalo. Naprotiv, svojim postupkom on je Crnu Goru svrstao među albanske zemlje, što ona naravno već godinama i jeste.

Decenijama znamo ko vodi Crnu Goru i u šta ju je pretvorio. Toliko su veliki „rodoljubi“ da su prvo izmislili lažnu zastavu (smejali bi im se i oni najgori zelenaši i crnogorske ustaše iz 1990. zato što im je orao na zastavi žut umesto beo – orao Nemanjića kakav je od početka i bio) a sada se vidi koliko su bili iskreni i privrženi, pa su ispred sedišta Severnoatlantskog saveza istakli neustavnu, pogrešnu zastavu!

Da Vas podsetimo:  Đilas: Beograd se raspada, očekujemo izbore do aprila

Jasno je da je teško na Balkanu biti častan, rodoljubiv i principijelan. I makedonski predsednik i većinski VMRO–DPMNE su se setili obraza i pravde tek kada su postali ugroženi, a opasnost se nadvila nad njihov narod i državu. U slučaju Đukanovića, Vujanovića i sličnih, međutim, nema više alternative ulozi Tačijevih i Raminih kvislinga. Nema više ni prostora ni mogućnosti za promenu politike.

Novine javljaju da će se SAD povući sa Balkana. To je kažu „dobro“, a „još je bolje što će Nemačka postati aktivnija“… Mogu misliti… Da nije bilo Nemačke i njenog brutalnog revanšizma iz devedesetih godina prošlog veka, Jugoslavija bi nestala mirnije i u sporazumu… Ko će, kada Amerikanci jednom odu, demobilisati istinske paravojske, koje ovde deluju već trideset godina,. U Srbiju godišnje investiraju stotine miliona dolara kako bi platili razne nevladine organizacije koje ne samo da učestvuju u dezinformativnim pohodima i razluđivanju građana, već su posrednice i u korumpiranju čitavih generacija činovnika, oficira, intelektualaca, poslovnih ljudi… Odnedavno neke od njih vidimo u njihovoj, očigledno izvornoj, ulozi. Reč je o obaveštajnim, subverzivnim paraorganizacijama. Recimo, u Makedoniji već sedmicama traje kampanja protiv Demokratske partije Srba i njenog predsednika i poslanika u sobranju Ivana Stoilkovića. Optužuju ga zato što je razgovarao sa srpskim novinarom i poslanikom Miroslavom Lazanskim i bio u javnom kontaktu sa diplomatom u srpskoj ambasadi Goranom Živaljevićem. Zamislite sramote !? Razgovarali su o politici, tekstovima koje Lazanski objavljuje u novinama, dnevnim aktivnostima srpske ambasade… I to je „skandal, napad na Makedoniju, podrivanje suvereniteta“… ? Ali nije to sve: prisluškivane razgovore jednog poslanika u Sobranju, koje je neka makedonska služba pratila bez neophodne odluke suda, kao i njegov dosije (!?), objavila je nevladina organizacija iz Beograda pod nazivom „Krik“. Istovremeno, novine u posedu vlasnika beogradskog Kurira, napadaju Srbe iz Makedonije i na naslovnoj strani objavljuju nekakvog kostimiranog bradonju sa puškom, šubarom, kokardom i naočarama za sunce a ispod stoji naslov „Znam te puško dok si na Kosovu bila“. Sramota !

Da Vas podsetimo:  Iz Nemačke i Francuske na Srbiju laju kao besni psi - lavež je sve neobuzdaniji

Na Kosovu – UNMIK, uoči izbora, „Srpska lista“ je novčano kažnjena zato što je njen predizborni spot navodno opasan za suverenitet „Kosova–republjik “. Pored neke albanske organizacije, proces protiv ovog spota započeo je i „BIRN“. Organizacija koja je na Kosovu i Metohiji možda i nezavisna od istoimene beogradske nvo, ali ima iste sponzore i inspiratore. Kada se dogodilo da „BIRN“, „Krik“ ili „Mladi za ljudska prava“ osude fašisoidne izjave zloglasnog teroriste i šiptarskog šoviniste Jonuza Muslijua iz Bujanovca ili bilo koga ko je delovao sa pozicija rasizma, rata, šovinizma ili izdaje? Naprotiv, „Inicijativa mladih za ljudska prava“ iz Zagreba vrlo brzo se okrenula srpskom ministru Vulinu, uprkos opštem trijumfu hrvatstva i pored onolikih fašista u njihovoj neugroženoj, evropskoj i natovskoj domovini…

Beogradske špijunske paravojske, te „davladine“ organizacije odane sponzorima iz redova stranih vlada, najjasniji su simptom krize srpske države. Vreme je da i kod nas primenimo zakone koji su odavno na snazi u Britaniji i Sjedinjenim Državama. Naša otadžbina zaslužuje da bude odbranjena.

Čedomir Antić

www.naprednklub.org

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime