Ko je vlasnik firme Asomacum?

0
1287

Portal Srbija danas je objavio dokumenta koja navodno dokazuju da je pravi vlasnik „fantomske“ firme Asomacum Andrej Vučić, te da ni o kakvoj krađi identiteta ne može biti ni govora. Naime, bivši pripadnik BIA-e i sadašnji direktor Poreske uprave, Marko Marinković, pokušao je u emisiji “Teška reč” određenim dokumentima da razreši odgovornosti Andreja Vučića zbog otvaranja firme Asomacum koja je služila za pranje novca. Teško je objašnjivo da slična zloupotreba lične karte i imena Andreja Vučića bude ignorisano od strane nadležnih organa pune četiri godine otkako je, kako se tvrdi, takva nezakonita radnja otkrivena. S druge strane, kako je moguće da se pomenuto preduzeće Asomacum nesmetano bavilo nedozvoljenom „trgovinom“, ako se još pre četiri godine znalo da je Asomacum osnovan na osnovu lažnih podataka?




Vučiću оstаvkа! Ovеrеnа sudskа dоkumеntа kоја dоkаzuјu dа је prаvi vlаsnik fаntоmskе firmе Asomacum Andrеј Vučić!

U laži su kratke noge! Tako govori narodna poslovica a kada je u pitanju fantomska firma ASOMACUM čiji je vlasnik rođeni brat premijera Srbije Andrej Vučić postoje i dokazi. Ti dokazi su overena i zavedena sudska dokumenta i osnovački akti fantomske firme sa priloženom ličnom kartom.

andrej-vucic-asomacum1

Premijer Srbije Aleksandar Vučić treba nakon silnih laži, manipulacija i dezinformacija koje je širio da lepo podnese ostavku jer je veoma jednostavno utvrditi identitet osobe koja je vlasnik fantomske firme ASOMACUM a to je niko drugi do rođeni brat premijera Srbije Andrej Vučić. Da ne zaboravimo, preko te fantomsker firme je ukradeno i otuđeno preko 300.000 evra iz srpskog budžeta.

andrej-vucic-asomacum2

Ovde je reč o kopijama osnivačkog akta fantomske firme ASOMACUM koji su uredno overeni i zavedeni u sudskim spisima sve zajedno sa kopijom lične karte osnivača. Postoji i više potpisa na ovim dokumentima te grafolozima aposolutno ne bi predstavljao problem da veoma lako dokažu da je na overenim sudskim spisima orginalan potis Andreja Vučića.

Da Vas podsetimo:  Apelacioni sud probio zakonski rok za odlučivanje u procesu za paljenje kuće novinara Milana Jovanovića

andrej-vucic-asomacum3

Aleksandre Vučiću, podnesi ostavku!

andrej-vucic-asomacum4

A ne samo da ste lagali već ste i napravili zaveru da sakrijete teško krivično delo što za sobom povlači i krivičnu odgovornost svih onih koji su u tome učestvovali. Da ne govorimo o strahovitim kršenju i zloupotrebi službenih dužnosti.

asomacum- stecaj

srbijadanas

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime