Ko se ubucio, a ko preporodio

1
1382

Kako je vlast uticala na srpske političare (FOTO)

1_173351

U poslednjih desetak godina na vlasti u Srbiji vrte se uglavnom isti akteri. Ipak, pored toga šta jesu ili nisu uradili da pobošljaju život građana, političari su menjali i svoj izgled. O tome najbolje svedoče njihove fotografije pre početka i isteka mandata.

Na političkoj sceni Srbije za Čedomira Jovanovića kažu da najviše brine o svom fizičkom izgledu, dok nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić važi za „najlepšeg predsednika“.

Sa druge strane, aktuelni lider zemlje Tomislav Nikolić puno je ostario za poslednje tri godine, dok je premijer Aleksandar Vučić od nekada vitkog političara došao do nekoliko kilograma viška. Ne možemo da zaobiđemo ni Ivicu Dačića, ministra spoljnih poslova, koji stalno kuburi sa kilogramima.

Čedomir Jovanović

Političar koji najviše brine o svom fizičkom izgledu, Jovanović je sa 30. godina postao potpredsednik Demokratske stranke.

Od stupanja na mesto predsednika LDP-a, Jovanović počinje više da brine o svom izgledu.

Foto: 2003. godine

Od stupanja na mesto predsednika LDP-a, Jovanović počinje više da brine o svom izgledu. Redovno vežba u teretani, bavi se ekstremnim sportovima, a svi se i dalje sećamo čuvenog „Ledenog izazova”, kada je Jovanović skinuo majicu i polio se kofom vode.

Društvene mreže su nedeljama posle toga brujale o njegovom mišićavom telu.

Boris Tadić

Kada je 2004. godine postao predsednik Srbije, lepši pol je pao na njegov izgled. Sa sedom kosom, uvek sređen i elegantan, važio je za najlepšeg lidera zemlje.

Foto: 2004. godine

Tada se moglo čuti „nije bitno kakav je, važno je da nas neko lep predstavlja u svetu”. Ipak, drugi mandat je promenio Tadića, postao je stariji, ali je uvek važio za sportskog tipa.

Da Vas podsetimo:  O Šapićevoj ideji za izmeštanje Titovog groba: "Nije novo, ali je odvratno, bilo i ostalo"

Foto: 2008. godine

Danas je u opoziciji, ali žene i dalju padaju na njegov izgled.

Tomislav Nikolić
Kada je pre tri godine, 2012., došao na mesto predsednika zemlje, delovao je sveže i orno.

Foto: 2012. godine

Ipak, danas deluje mnogo starije, na licu mu se vidi umor i osedeo je još više. Verovatno su ga promenili problemi, muke ili naporan rad.

Ipak je sušta suprotnost svom prethodniku, čak je u pitanju fizički izgled.

Aleksandar Vučić
Dok je bio u radikalima, sadašnji premijer Srbije je bio vitak i energičan političar.

U poslednjih nekoliko godina, a naročito od kako je prošle godine postao premijer, čini se da je nabacio nekoliko kilograma.

Foto: 2008. godine

Pored toga, dobio je neku sedu vlas više, počeo da nosi naočare, ali izgleda da je ostao veran svom frizeru.

Ivica Dačić
Čini se da Dačić stalno kuburi sa kilogramima.

Foto: 2000. godine

Kada je stupio na dužnost ministra spoljnih poslova 2008. godine, uspeo je da skine nekoliko kilograma. I on je naravno dobio neku sedu više, malo skratio kosu, i sada deluje uglađeno kada se pojavi na nekom skupu.

Foto: 2009. godine

U žižu javnosti danas više dolazi zbog svog engleskog izgovora, a iako je obećao da će ga naučiti i da će smršati, još uvek nije ispunio svoje obećanje.

Dnevno

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime